search-button
cross-out

Νοσοκομείο Αττικόν: Ασθενής μαχαίρωσε νοσηλεύτρια και αυτοκτόνησε

Νοσοκομείο Αττικόν: Ασθενής μαχαίρωσε νοσηλεύτρια και αυτοκτόνησε

Έπεσε από τον 5ο όροφο – Κάλεσε τη νοσηλεύτρια για βοήθεια και άρχισε να τη μαχαιρώνει – Τι είπε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ στον ΘΕΜΑ 104,6

Συναγερμός σήμανε σήμερα το πρωί στο Νοσοκομείο Αττικόν, όταν ασθενής μαχαίρωσε νοσηλεύτρια, τραυματίζοντάς την.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννακό, ο οποίος μίλησε στον ΘΕΜΑ 104,6 ο ασθενής νοσηλευόταν στην καρδιολογική κλινική και ενδεχομένως να έπασχε και από ψυχολογικά προβλήματα. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για 59χρονο Αλβανό, ενώ όπως είπε ο κ. Γιαννακός ξεκίνησε να μαχαιρώνει τη νοσηλεύτρια στο λαιμό. 

«Ασθενής στον 1ο όροφο, στην καρδιολογική, χτύπησε το κουδούνι και κάλεσε βοήθεια από τη νοσηλεύτρια, πήγε η νοσηλεύτρια και εκείνος ήταν κρυμμένος πίσω από την πόρτα με ένα μαχαίρι και άρχισε να τη χτυπάει στο λαιμό και αλλού πολύ άσχημα. Έπειτα ανέβηκε στον 5ο όροφο, στην ορθοπεδική κλινική και έπεσε κάτω και αυτοκτόνησε. Στο σημείο έσπευσε η αστυνομία, η νοσηλεύτρια είναι χτυπημένη άσχημα, ωστόσο σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις είναι εκτός κινδύνου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Γιαννακός.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Ελλάδα

Latest

zinapost.gr