search-button
cross-out

Συγκίνηση και δάκρυα στην Σίκινο με τον υπέροχο αποχαιρετισμό του καπετάνιου στους κατοίκους του νησιού!

Συγκίνηση και δάκρυα στην Σίκινο με τον υπέροχο αποχαιρετισμό του καπετάνιου στους κατοίκους του νησιού!

Μια ιδιαίτερη σχέση ενώνει το SUPER JET με τα νησιά των Δυτικών Κυκλάδων και ιδιαίτερα με το νησί της Σικίνου.

Το Cyclades24.gr εξασφάλισε ενα ακόμα βίντεο από το λιμάνι της Αλοπρόνοιας στη Σίκινο με το «SUPER JET» ακόμα φορά να γίνεται δεκτό με έναν ιδιαίτερο, συγκινητικό και εντυπωσιακό τρόπο.

Ο Καπετάνιος  θέλησε να εντυπωσιάσει για ακόμα μια φορά και βρέθηκε με την πλώρη του πλοίου προς την προβλήτα, κάνοντας μια “υπόκλιση” (βαρώντας την κόρνα του) στον κόσμο που είχε μαζευτεί για να αποχαιρετίσει τους δικούς του. Στην συνέχεια ακολούθησε μια πιρουέτα με το πλοίο να κάνει στροφή 180 μοιρών.

Πραγματικά στενές οι σχέσεις μεταξύ επιβατηγών πλοίων και νησιωτών που τους… φέρνει ακόμα πιο κοντά όσο πλησιάζει ο Χειμώνας. Άλλο να το ακούς και άλλο να το βλέπεις, πρόκειται για μια πραγματική ιεροτελεστία αποχαιρετισμού όσων φεύγουν από το νησί.

Ένα ολόκληρο λιμάνι ούρλιαζε από ενθουσιασμό και έκλαιγε από συγκίνηση. Ένα τεράστιο respect στον καπετάνιο, που μέσα στο γενικότερο χαμό σκέφτηκε να κάνει κάτι τόσο μικρό αλλά τόσο μεγαλειώδες….

Μεταξύ άλλων ο τουριστικός πράκτορας του νησιού Παναγιώτης Κουντούρης αναφέρει οτι Η #SEAJETS ολοκλήρωσε τα δρομολόγια της για φέτος από και προς το λιμάνι του Πειραιά. Εκ μέρους των κατοίκων της Σικίνου, σας ευχαριστούμε θερμά για την φετινή σας παρουσία και δίνουμε ραντεβού του χρονου το καλοκαίρι! 

Πηγή: cyclades24.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Ελλάδα

Latest

zinapost.gr