search-button
cross-out

Αγιος Παντελεήμονας: Πρώτος νεκρός από το γηροκομείο Αττική

Ο άτυχος άνδρας νοσηλευόταν στον «Ευαγγελισμό» - Παραγγέλθηκε εισαγγελική έρευνα για τα δεκάδες κρούσματα που έχουν οδηγήσει πολλούς τρόφιμους του γηροκομείου σε νοσοκομεία
Αγιος Παντελεήμονας: Πρώτος νεκρός από το γηροκομείο Αττική

εκρός είναι ένας άνδρας 79 ετών από το γηροκομείο «Αττική» του Αγίου Παντελεήμονα. Ο 79χρονος νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» καθώς είχε νοσήσει από κορονοϊό. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο άτυχος άνδρας αντιμετώπιζε καρδιολογικά προβλήματα.

Στο μεταξύ λάθη και παραλήψεις μετέτρεψαν το γηροκομείο, στον Άγιο Παντελεήμονα -στο οποίο συνεχίζονται οι απολυμάνσεις- σε «υγειονομική βόμβα» εστίας διασποράς κορονοϊού.

Γι αυτό το λόγο παραγγέλθηκε εισαγγελική έρευνα για τα δεκάδες κρούσματα που έχουν οδηγήσει πολλούς τρόφιμους του οίκου ευγηρίας στα νοσοκομεία αναφοράς της Αττικής. Το 80% των φιλοξενουμένων στην δομή έχει υποκείμενα νοσήματα ανέφερε ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας και φανερά ανήσυχος σημείωσε: «Η Αθήνα δεν πάει καλά».

«Την προηγούμενη ξεκίνησαν όλα από έναν παππού και μια γιαγιά. Η γιαγιά ήταν ασυμπτωματική, ο παππούς, όμως, έκανε πυρετούς και μετά είχε λίγο χαμηλό οξυγόνο. Στη συνέχεια, άρχισε και η γιαγιά να κάνει πυρετούς και γι’ αυτό τους ανεβάσαμε στον θάλαμο μόνωσης που έχουμε. Τους στείλαμε νοσοκομείο και βρέθηκαν θετικοί με διαφορά μιας μέρας, πρώτα η γιαγιά και μετά ο παππούς. Επειτα από δυο μέρες παραιτείται ο υπάλληλος. Έμαθα από υπαλλήλους μου ότι ο συγκεκριμένος φορούσε τριπλά γάντια και πέντε μάσκες. Τότε είπα στους υπαλλήλους μου “γιατί, ρε παιδιά, δεν μου το είπατε;». Αυτά περιγράφει στο OPEN TV ο ιδιοκτήτης του γηροκομείου στον Αγιο Παντελεήμονα, όπου εντοπίστηκαν τουλάχιστον 41 τρόφιμοι θετικοί στον κορονοϊό.

Πηγή: ethnos.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr