search-button
cross-out

Ανώγεια: Ξυπνούν μνήμες από το διπλό φονικό με δράστη τον 29χρονο Καλομοίρη-Ανατριχιάζει το μήνυμα της κόρης του Νίκου Ξυλούρη

Περίπου 9 μήνες πέρασαν από το διπλό φονικό στα Ανώγεια τον Μάιο του 2020. Σήμερα, Τετάρτη (24.02.2021) έγινε γνωστό ότι ορίστηκε για τις 5 Απριλίου 2021 η δίκη του 29χρονου κατηγορούμενου, Μανόλη Καλομοίρη
Ανώγεια: Ξυπνούν μνήμες από το διπλό φονικό με δράστη τον  29χρονο Καλομοίρη-Ανατριχιάζει το μήνυμα της κόρης του Νίκου Ξυλούρη

Ο 29χρονος Μανόλης Καλομοίρης από τα Ανώγεια κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βάρος του 30χρονου Γιώργου Ξυλούρη μετά τον θάνατο του πατέρα του και γνωστού μαντιναδολόγου, Λευτέρη Καλομοίρη, σε συμπλοκή που είχε γίνει έξω από το σπίτι της οικογένειας του κατηγορούμενου.

Υπενθυμίζεται πως πριν από περίπου τρεις μήνες, τα αποτελέσματα των βαλλιστικών εξετάσεων είχαν καταδείξει πως ο πατέρας του 29χρονου κατηγορούμενου, Λευτέρης Καλομοίρης είχε βρει τον θάνατο από σφαίρα που προήλθε από το όπλο που παραδόθηκε από την οικογένεια Ξυλούρη στις αστυνομικές αρχές.

Η εκδίκαση της υπόθεσης του διπλού φονικού που είχε συγκλονίσει ολόκληρο το πανελλήνιο θα πραγματοποιηθεί στα Χανιά.

Για το διπλό φονικό στα Ανώγεια η Ρηνιώ Ξυλούρη, κόρη του «Αρχάγγελου της Κρήτης»«, Νίκου Ξυλούρη, είχε προχωρήσει σε μία συγκλονιστική ανάρτηση στην ιστοσελίδα «anogi.gr».

«Ακούστε, λέγομαι Ρηνιώ Ξυλούρη του «Ψαρονίκου». Τιμή και περηφάνια μου είναι τα Ανώγεια», έγραφε αρχικά.

«Θέλω να σας πω, επειδή Ξυλούρηδες, Καλομοίρηδες, Σκουλάδες, Κεφαλογιάννηδες, Κουνάληδες, Μανουράδες, όλοι μια οικογένεια είμαστε και είμαι περήφανη για αυτό, θα αφήσουμε την κακή την στιγμή πίσω και θα κάνουμε επανεκκίνηση» προσέθετε.

«Δεν θα αφήσουμε ξανά χήρες και ορφανά και Μάνες να μοιρολογούνε…» κατέληγε η Ρηνιώ Ξυλούρη.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr