search-button
cross-out

Απίστευτη καταγγελία: Έκοψαν πρόστιμο σε καρκινοπαθή που μετακινήθηκε για χημειοθεραπεία

Καταγγελία για πρόστιμο σε καρκινοπαθή γυναίκα που έπρεπε να μετακινηθεί εκτός νομού για να υποβληθεί σε χημειοθεραπεία
Απίστευτη καταγγελία: Έκοψαν πρόστιμο σε καρκινοπαθή που μετακινήθηκε για χημειοθεραπεία

Ένα απίστευτο περιστατικό κατήγγειλε γυναίκα για πρόστιμο στην καρκινοπαθή μητέρα της που έπρεπε να ματακινηθεί εκτός νομού για να υποβληθεί σε χημειοθεραπεία.

Η καταγγελία
Μιλώντας στον ΑΝΤ1, η γυναίκα ανέφερε ότι αστυνομικοί επέβαλαν πρόστιμο στη μητέρα της, κατά την επιστροφή της από νοσοκομείο όπου υπεβλήθη στην θεραπεία.

Όπως περιέγραψε, η καρκινοπαθής μητέρα της μετακινείται από τη Βέροια στη Θεσσαλονίκη για να κάνει τις χημειοθεραπείες. Για τη θεραπεία της ενοικιάζουν ειδικό βαν, καθώς η γυναίκα μετακινείται σε αναπηρικό καροτσάκι. Όταν επέστρεφαν από το νοσοκομείο, η αστυνομία σταμάτησε το βαν για να κάνει έλεγχο.

Στο όχημα επέβαιναν ο οδηγός, ο συνοδηγός που είναι και τραυματιοφορέας, η ίδια ως συνοδός και η ασθενής μητέρα της. Ο αστυνομικός που τους σταμάτησε δεν πείστηκε από τις εξηγήσεις που δόθηκαν και επέβαλε πρόστιμο από 300 ευρώ στον καθένα, δηλαδή συνολικά 1.200 ευρώ.

Πηγή: thetoc.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr