search-button
cross-out

Απίστευτοι στο Αίγιο: Ο Αμβρόσιος με τον μητροπολίτη έριξαν τον σταυρό στο θάλασσα, βούτηξαν και πιστοί -Επεσαν πρόστιμα

Πρόστιμο ύψους 1.500 ευρώ επιβλήθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, ανήμερα των Θεοφανίων στον Μητροπολίτη Αιγιαλείας Ιερώνυμο κατόπιν εισαγγελικής εντολής.
Απίστευτοι στο Αίγιο: Ο Αμβρόσιος με τον μητροπολίτη έριξαν τον σταυρό στο θάλασσα, βούτηξαν και πιστοί -Επεσαν πρόστιμα

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το tempo24, ο Μητροπολίτης, συνοδευόμενος από τον πρώην Καλαβρύτων Αμβρόσιο, έριξε τον σταυρό στη θάλασσα στο παλιό λιμάνι του Αιγίου, ενώ δύο πιστοί έπεσαν να τον πιάσουν, κατά το έθιμο, αγνοώντας τα μέτρα που βρίσκονται σε ισχύ λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Δείτε το βίντεο από την ρίψη του σταυρού στη θάλασσα

Όπως ήταν φυσικό επενέβη το Λιμενικό, ενώ πρόστιμα 300 ευρώ επιβλήθηκαν και στους πιστούς, βάσει των σχετικών διατάξεων προστασίας κατά covid-19.

Σημειώνεται τον σταυρό στη θάλασσα έριξαν νωρίτερα και στη Θεσσαλονίκη με την Αστυνομία να προχωρά σε προσαγωγές μπροστά από τον Λευκό Πύργο.
Πηγή: iefimerida.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr