search-button
cross-out

Αποκάλυψη: Ο σχεδιαστής Κ. Μητροβγένης και η κοκαΐνη στα κεραμίδια

Όλο το ρεπορτάζ
Αποκάλυψη: Ο σχεδιαστής Κ. Μητροβγένης και η κοκαΐνη στα κεραμίδια

Λεπτομέρειες για τη σύλληψη αλλά και τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του 45χρονου σχεδιαστή μόδας, Κωνσταντίνου Μητροβγένη, αποκαλύπτει το dikastikoreportaz.gr. Σε βάρος του νεαρού σχεδιαστή και πρώην μοντέλου ασκήθηκε ποινική δίωξη από τον αντεισαγγελέα Πρωτοδικών, Νικόλαο Στεφανάτο, για το αδίκημα της αγοράς, ατοχής και πώλησης κοκαϊνης, ύστερα από έρευνα του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών στο σπίτι του στην Ανθούσα όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 102,40 γραμμάρια λευκής σκόνης.

Από τα στοιχεία που συνέλεξε το dikastikoreportaz.gr προκύπτει ότι ο Μητροβγένης είχε κατορθώσει πριν από την σύλληψή του να ξεφορτωθεί τα σακουλάκια με την κοκαΐνη αλλά και ζυγαριές ακριβείας, πετώντας της στα κεραμίδια ακινήτου δίπλα στην οικία του, ενώ κατά τη διάρκεια της προφορικής εξέτασής του από αστυνομικού “τήρησε παντελή αρνητική στάση”.

Πληροφορία

Από τη δικογραφία που σχηματίσθηκε προκύπτει ότι οι αστυνομικοί αξιοποίησαν πληροφορία η οποία ανέφερε ότι ο Μητροβγένης κατείχε και διακινούσε ποσότητες κοκαϊνης που αποθήκευε στο σπίτι του στην Ανθούσα. Κλιμάκιο των Αρχών μετέβη στην περιοχή όπου διαπίστωσαν ότι πρόκειται για μια μονοκατοικία με αραιή κίνηση οχημάτων και πεζών. Προκειμένου να μην γίνουν αντιληπτοί απόφάσισαν τη διενέργεια αιφνιδιαστικής έρευνας. Έτσι λοιπόν το μεσημέρι της Δευτέρας 8 Μαρτίου εντόπισαν τον κατηγορούμενο και τον ακινητοποίησαν. Σύμφωνα με στοιχεία της δικογραφίας εκείνος “αντιλαμβανόμενος την πρόθεση των αστυνομικών, απέρριψε τις ποσότητες των ναρκωτικών ουσιών, τους ζυγούς ακριβείας και τα πλαστικά σακουλάκια, σε παρακείμενη κεραμοσκεπή και αύλειο χώρο της οικίας, προκειμένουν να μην εντοπισθούν και κατασχεθούν”.

Έρευνα

Τελικά οι αστυνομικοί κατάφεραν από τον έλεγχο να εντοπίσουν μια νάυλον συσκευασία που περιείχε 50,7 γραμμάρια κοκαϊνης, μια συσκευασία με 23,3 γραμμάρια κοκαϊνης, δυο ακόμα που περιείχαν συνολικά 20,6 γραμμάρια κοκαϊνης, 1,5 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, μια επιτραπέζια ζυγαριά ακριβείας καθώς και μια ακόμη ζυγαριά. Παράλληλα σε υπαίθριο χώρο δίπλα ακριβώς από το σπίτι του βρέθηκαν μικροποσότητες κοκαϊνης. Μέσα στο σπίτι του σχεδιαστή μόδας οι αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν 2.715 ευρώ αλλά και δυο κινητά τηλέφωνα τα οποία ενδέχεται να “μιλήσουν” σχετικά με το ποιοι ήταν οι πελάτες του Μητροβγένη και υποβλήθηκαν ήδη ως πειστήρια στις δικαστικές Αρχές.

Πηγή: dikastikoreportaz.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr