search-button
cross-out

Αποκλειστικό: Εισαγγελική πρόταση για την επίθεση με το βιτριόλι στην Ιωάννα-Τι αναφέρει ο εισαγγελέας και τα σημεία-κλειδιά

Όλο το ρεπορτάζ!
Αποκλειστικό: Εισαγγελική πρόταση για την επίθεση με το βιτριόλι στην Ιωάννα-Τι αναφέρει ο εισαγγελέας και τα σημεία-κλειδιά

Μια αποκλειστική είδηση παρουσίασε πριν από λίγα λεπτά  στην εκπομπή της “Αλήθειες με τη Ζήνα” η Ζήνα Κουτσελίνη.

Η παρουσιάστρια όπως ανέφερε  στην έναρξη της εκπομπής της είχε μια αποκλειστική πληροφορία  που αφορά στην επίθεση στην Ιωάννα με βιτριόλι τον περασμένο Μάιο.

Όπως είπε ολοκληρώθηκε η ανάκριση και η εισαγγελική πρόταση  για την 36χρονη προφυλακισμένη κατηγορουμένη είναι πλέον γεγονός.

Την είδηση επιβεβαίωσε σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την εκπομπή ο δικηγόρος της Ιωάννας, κ. Απόστολος Λύτρας.

Σύμφωνα με όσα είπε ο κ. Λύτρας η εισαγγελική  πρόταση  του κ. Νούλα, αναφέρεται σε ανθρωποκτονία με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Μάλιστα όπως είπε υπάρχουν κάποια καίρια σημεία τα όποια αναφέρει ο εισαγγελικός λειτουργός στην πρόταση του, όπως η πρόθεση  που είχε η 36χρονη για ανθρωποκτονία και μάλιστα επί κατάστρωσης λεπτομερούς σχεδίου,  η ενέδρα που έστησε, η παράλλαξη της εξωτερικής της εμφάνισης, η επικινδυνότητα του μέσου της επίθεσης (βιτριόλι)  αλλά και η ποσότητα του, η σφοδρότητα της επίθεσης, η πλήξη ζωτικών οργάνων της Ιωάννας, η έλλειψη αφορμής, αλλά και το γεγονός ότι μετά την πράξη της συνέχισε την καθημερινότητα της.

Την tελική  απόφαση για το εάν και με ποια κατηγορία θα παραπεμφθεί σε δίκη η προφυλακισμένη 36χρονη θα τη λάβει το επόμενο διάστημα   το δικαστικό συμβούλιο με βούλευμα.

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr