search-button
cross-out

Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: Τι αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν – Τα τελευταία νέα για την υγεία του

Σταθερή παραμένει η κατάσταση της υγείας του Αρχιεπισκόπου, ο οποίος νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού.
Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: Τι αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν – Τα τελευταία νέα για την υγεία του

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος έκλεισε το πρώτο 24ωρο στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού όπου νοσηλεύεται ως θετικός στον κορονοϊό, με την κατάσταση της υγείας του να παραμένει σταθερή.

Αναλυτικά το ανακοινωθέν:

«Εξέλιξη πορείας υγείας Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου κ.κ. Ιερωνύμου

Η κατάσταση της υγείας του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου κ.κ. Ιερωνύμου παραμένει σταθερή. Έχουν πραγματοποιηθεί όλες οι απαιτούμενες εξετάσεις και ακολουθείται η ενδεδειγμένη φαρμακευτική αγωγή, σύμφωνα με τις υποδείξεις των θεραπόντων ιατρών».

Ανέβασε πυρετό το βράδυ της Πέμπτης (19/11) ο Αρχιεπίσκοπος
Από το πρωί της Πέμπτης ο Αρχιεπίσκοπος νοσηλεύεται στον 9ο όροφο σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας και παρακολουθείται στενά από ομάδα γιατρών.

Το απόγευμα της Πέμπτης, ο εκπρόσωπος Τύπου της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, κ. Χάρης Κονιδάρης, ανέφερε στο Newsbomb.gr ότι ο Αρχιεπίσκοπος ανέβασε 38 πυρετό, ωστόσο η κλινική του εικόνα είναι η ίδια με το πρωί.

Λίγη ώρα αργότερα βγήκε ιατρικό ανακοινωθέν σχετικά με την πορεία της υγείας του, στο οποίο αναφερόταν ότι «η κατάσταση της υγείας του Αρχιεπισκόπου κ.κ. Ιερωνύμου παραμένει σταθερή επί του παρόντος και ελεγχόμενη».

Πριν ο Μακαριώτατος εισαχθεί στον «Ευαγγελισμό», έστειλε το δικό του μήνυμα:

«Μετέχω και προσωπικά ως ποιμένας στη δοκιμασία που αφορά σε χιλιάδες αδελφούς μας στην πατρίδα μας και σε εκατομμύρια σε ολόκληρη την Οικουμένη. Μετέχω στην αγωνία και στον πόνο και στον φόβο όλων, που με την Πίστη μας στον Θεό όλοι θα υπερνικήσουμε», ανέφερε ο κ. Ιερώνυμος.

Πηγή: newsbomb.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr