search-button
cross-out

Ασέλγεια ανηλίκων στον Πειραιά: 5 και 10 ετών τα θύματα του 52χρονου-Του είπα να φύγει αλλά αυτός δεν έφευγε

Τι είπαν τα δύο μικρά αγόρια στους αστυνομικούς για όσα πέρασαν στα χέρια του Ιωάννη Μπεκρή
Ασέλγεια ανηλίκων στον Πειραιά: 5 και 10 ετών τα θύματα του 52χρονου-Του είπα να φύγει αλλά αυτός δεν έφευγε

Τον τρόπο με τον οποίο ο 52χρονος Ιωάννης Μπεκρης πλησίασε τα δυο παιδια και ασέλγησε σε βάρος τους, περιέγραψαν στους αστυνομικούς τα δυο ανήλικα θύματα του, σύμφωνα με τις καταθέσεις τους που αποκαλύπτει σήμερα το protothema.gr.

«Με το που μας είδε μας είπε “έλα εδώ ρε” και μπήκαμε μέσα στο εργοστάσιο και ανάψαμε φωτιά», λέει το ένα από τα δυο θύματα του στην κατάθεση του. «Του έδωσε λεφτά, 50 λεπτά», περιγράφει το άλλο ανήλικο αγόρι.

«Ήμασταν στις συνοικίες μαζί με τον ξάδερφο μου. Τον… (σ.σ. και αυτός ανήλικος). Μαζεύαμε κουτάκια και τα πουλούσαμε σε παλιατζή για δυο ευρώ. Μετά περάσαμε από ένα παλιό εργοστάσιο όπου μένει ο Γιάννης και είναι γεμάτο σκουπίδια», είπε ο 10χρονος στην κατάθεση του στους αστυνομικους της Υποδιευθυνσης Προστασιας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφαλειας Αττικης της ΕΛΑΣ και συνέχισε «τον Γιάννη τον γνωρίσαμε στον δρόμο εδώ και πολλά χρόνια. Έκλεβε και μάζευε σίδερα. Τον ήξερε ο μεγαλος μου αδερφος. Με το που μας είπε μας είπε “έλα εδώ ρε” μπήκαμε μέσα στο εργοστάσιο και ανάψαμε φωτιά». Τότε ο ανήλικος περιέγραψε τον τρόπο με τον οποίο ασέλγησε σε βάρος του ο 52χρονος ο οποιος συνελήφθη από τις αρχές.

Αντίστοιχα ο άλλος ανήλικος, ηλικιας 5 ετών, περιγράφοντας στους ανδρες της ασφαλειας τι συνέβη, τους είπε πως: «Του είπα να φύγει αλλά αυτός δεν έφευγε»

Ο Ιωάννης Μπεκρής:

Σύμφωνα με τη δικογραφία της υπόθεσης ο δράστης είχε κατηγορηθεί ξανά στο παρελθόν για αντίστοιχες πράξεις. Τα θύματα του ήταν δυο επίσης άστεγα παιδιά.

«Τον είδα να πειράζει τα παιδιά», φέρεται να κατέθεσε ο άνδρας ο οποιος είδε τον δράστη της στιγμή της ασέλγειας. Όπως λένε πληροφορίες ο 52χρονος μάζευε αρκετά πράγματα στο έγκαταλελειμμενο κτίριο στον πειραια και μπαινόβγαινε αρκετά το τελευταίο διάστημα, με αποτέλεσμα τις κινήσεις του να έχουν παρατηρήσει αρκετοί πολίτες.

Οι ανήλικοι, σύμφωνα με τη μαρτυρία που έφτασε στην αστυνομια, ήταν σε αρκετά κακή κατάσταση. Τα δυο παιδιά οδηγήθηκαν σύμφωνα με πληροφορίες σε ειδικους ψυχολόγους προκειμένου να εξεταστούν.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr