search-button
cross-out

Ασυνείδητοι ετοιμάζουν κορονο-πάρτι 50 ατόμων για την Τσικνοπέμπτη

Παρόλο που τα μέτρα για τη διασπορά του κορονοϊού έγιναν αυστηρότερα, κάποιοι δεν επηρεάζονται και ετοιμάζονται να κάνουν πάρτι για... την Τσικνοπέμπτη.
Ασυνείδητοι ετοιμάζουν κορονο-πάρτι 50 ατόμων για την Τσικνοπέμπτη

Προβληματισμό εγείρει η στάση μερίδας πολιτών που απτόητοι μετά από και τα καινούρια δεδομένα για την πορεία της πανδημίας κορονοϊού στη χώρα, η οποία και οδήγησε στην επιβολή σκληρότερου lockdown, ετοιμάζουν κορονοπάρτι για σήμερα, Τσικνοπέμπτη.
Η μαρτυρία νεαρού ατόμου στον ΣΚΑΙ είναι χαρακτηριστική.

Ο νέος, ανεπηρέαστος από τα γεγονότα δηλώνει πως σίγουρα σήμερα θα μαζευτούν σε κάποιο σπίτι λόγω της ημέρας.

Ο τρόπος συνεννόησης τους είναι μέσω ομαδικής συνομιλίας σε κάποιο από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και όριο στον αριθμό ατόμων δεν υπάρχει. “Όσο πάει”, λέει συγκεκριμένα ο νεαρός.

Όπως διευκρινίζει, χώρος για να γίνει η μάζωξη τους έχει βρεθεί, θα μείνουν στην ταράτσα… με θέα και σίγουρα θα είναι περί τα πενήντα άτομα.

Μάλιστα, ο νεαρός δηλώνει πως δεν προβληματίζεται επ’ ουδενί ούτε για τους κινδύνους της πανδημίας, αφού “ο καθένας είναι υπεύθυνος του εαυτού του” και όλοι είναι έξω, ούτε όμως και για το ενδεχόμενο επιβολής προστίμου αφού “ο γείτονας δεν καρφώνει”.

Πηγή: thetoc.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr