search-button
cross-out

Δολοφονία Καραϊβάζ: Λίστα εκτελεστών στα χέρια της ΕΛΑΣ από Interpol και Europol

Με αμείωτες προσπάθειες συνεχίζονται οι έρευνες για την εξιχνίαση της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ με την ΕΛΑΣ να έχει στα χέρια της λίστες εκτελεστών από Interpol και Europol
Δολοφονία Καραϊβάζ: Λίστα εκτελεστών στα χέρια της ΕΛΑΣ από Interpol και Europol

Η εξιχνίαση της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ αποτελεί πρώτη προτεραιότητα για την ΕΛΑΣ η οποία συνεργάζεται στενά και με Interpol και Europol για τον εντοπισμό των εκτελεστών.

Οι αξιωματικοί του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων Κατά Ζωής έχουν ήδη λάβει, σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, μια «κόκκινη» λίστα εκτελεστών στο πλαίσιο της συνεργασίας του πανευρωπαϊκού πληροφοριακού δικτύου που θα μπορούσε να προσφέρει στοιχεία στην υπόθεση δολοφονίας του δημοσιογράφου.

Στη λίστα περιλαμβάνονται άτομα με ποινικό παρελθόν που θα δικαιολογούσε την μετατροπή τους σε εκτελεστικά όργανα των ηθικών αυτουργών της δολοφονίας Καραϊβάζ.

Αυτό που ενδιαφέρει περισσότερο τους Έλληνες αξιωματικούς είναι να εντοπίσουν τυχόν μετακινήσεις προς την Ελλάδα το κρίσιμο χρονικό διάστημα πριν την δολοφονία στον Άλιμο.

Στις λίστες που έχουν συντάξει οι αστυνομικοί που ασχολούνται με την υπόθεση Καραϊβάζ είναι και αυτή των αδειούχων από τις ελληνικές φυλακές με κύρια ελπίδα κάποια πληροφορία που μπορεί να γνωρίζουν τα άτομα αυτά για την εκτέλεση του δημοσιογράφου έξω από το σπίτι του.

Πηγή: newsbomb.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr