search-button
cross-out

Δολοφονία Καραϊβάζ: To βίντεο με τους δράστες 4 λεπτά μετά την εκτέλεση του δημοσιογράφου

Οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο ο ένας από τους δράστες να κατέβηκε και ο άλλος να συνέχισε μόνος του τη διαδρομή με το μηχανάκι
Δολοφονία Καραϊβάζ: To  βίντεο με τους δράστες 4 λεπτά μετά την εκτέλεση του δημοσιογράφου

Περιμένοντας από μέρα σε μέρα, τα αποτελέσματα των εργαστηρίων στο κινητό και το lap top του δημοσιογράφου και των στιγμάτων των τηλεφώνων στη διαδρομή και το σημείο εκτέλεσης οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών προσπαθούν να αποκρυπτογραφήσουν το χτύπημα.

Οι εκτιμήσεις λένε ότι πιθανότερο ενδεχόμενο είναι να πήραν μέρος τρεις δυάδες ατόμων.

Η ομάδα παρακολούθησης, η ομάδα κρούσης και η ομάδα διαφυγής. Ένα σχέδιο που οι αναλυτές της Ασφάλειας λένε ότι επιχειρήθηκε να εκτελεστεί και άλλες φορές αλλά για άγνωστους λόγους ακυρώθηκε. Και αυτό γιατί ο Γιώργος Καραιβαζ μετά τη δουλειά στο κανάλι, αργούσε να επιστρέψει στο σπίτι του καθώς πήγαινε σε επαγγελματικά ραντεβού.

Έτσι, το σχέδιο των εκτελεστών δεν μπορούσε να πραγματοποιηθεί, με αποτέλεσμα η δολοφονία να γίνει το μεσημέρι της Παρασκευής.

Αξίζει να επισημανθεί ότι μέχρι και χθες το βράδυ, από τα γραφεία του Ανθρωποκτονιών πέρασαν αρκετοί αυτόπτες μάρτυρες που έδωσαν πληροφορίες για τις πιθανές κινήσεις των δραστών.

Τόσο για την πρώτη ομάδα που παρακολουθούσε, όσο για τους εκτελεστές, αλλά και την τρίτη ομάδα που ανέλαβαν να εξαφανίσουν τους πιστολέρο με το μαύρο Beverly.

Νέα βίντεο στο «μικροσκόπιο» της αστυνομίας

Καρέ καρέ εξετάζουν οι Αρχές το οπτικό υλικό που υπάρχει διαθέσιμο προκειμένου να εντοπίσουν τους δύο εκτελεστές που δολοφόνησαν τον Γιώργο Καραϊβάζ.

Σε νέο βίντεο που έχει τραβηχτεί στην οδό Αγίου Δημητρίου, η οποία και βρίσκεται κοντά στο σημείο της εκτέλεσης, φαίνεται να περνά ένα σκουτεράκι, παρόμοιο με αυτό των δύο δολοφόνων.

Το βίντεο έχει τραβηχτεί τέσσερα λεπτά μετά τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ, το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής, και στις εικόνες που παρουσίασε το Star, φαίνεται πως στο μηχανάκι επιβαίνει μόνο ο οδηγός, τα ρούχα του οποίου είναι παρόμοια με αυτά τους ενός εκ των δολοφόνων.

Σε άλλο βίντεο διακρίνεται μηχανή της ΔΙ.ΑΣ. να τρέχει προς το σημείο της εκτέλεσης, το ίδιο σημείο όπου είχαν περάσει λίγο πριν οι δολοφόνοι.

Απέναντι από το σημείο της επίθεσης, βρίσκεται η πολυκατοικία όπου βρέθηκαν χθες δύο τρύπες από βολίδες.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr