search-button
cross-out

Δολοφονία στα Βριλήσσια: Ποιος είναι ο 56χρονος που εκτέλεσαν -Οι δράστες του είχαν στήσει καρτέρι

Την άκρη του νήματος που θα οδηγήσει στους δράστες που βρίσκονται πίσω από την εν ψυχρώ δολοφονία του 56χρονου Δ.Κ. χθες στα Βριλήσσια προσπαθούν να εντοπίσουν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής
Δολοφονία στα Βριλήσσια: Ποιος είναι ο 56χρονος που εκτέλεσαν -Οι δράστες του είχαν στήσει καρτέρι

Το φονικό εκτυλίχθηκε χθες το μεσημέρι, γύρω στις 15:35, κοντά σε οικογενειακό σπίτι του θύματος, επί της οδού Υμηττού. Οι δράστες φαίνεται να παρακολουθούσαν το τελευταίο διάστημα τον 56χρονο και να γνώριζαν τα καθημερινά του δρομολόγια. Του έστησαν καρτέρι και τον γάζωσαν με πάνω από 10 σφαίρες με καλάσνικοφ, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες ένας από τους δράστες του έριξε τη χαριστική βολή.

Οι πρώτες ενδείξεις κάνουν λόγο για τουλάχιστον δύο άτομα, που έδρασαν με επαγγελματικό τρόπο. Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν πως τη στιγμή της δολοφονίας στα Βριλήσσια ακούστηκαν απανωτοί πυροβολισμοί, ενώ εθεάθη και ένα μαύρο ΙΧ να απομακρύνεται από το σημείο με μεγάλη ταχύτητα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες γάζωσαν το θύμα μέσα από μια BMW, την οποία στη συνέχεια έκαψαν στο Πάτημα Χαλανδρίου και από εκεί, σύμφωνα με πληροφορίες, διέφυγαν με ένα Mini Cooper. Ο 56χρονος είχε στην κατοχή του όπλο, ωστόσο όλα έγιναν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα και δεν πρόλαβε να το χρησιμοποιήσει.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, τα έμπειρα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. που ασχολούνται με την υπόθεση «βλέπουν» πίσω απ’ αυτήν κάποιο πληρωμένο συμβόλαιο θανάτου και «ξεκαθάρισμα λογαριασμών».

Γνώριμος των Αρχών ο 56χρονος που εκτελέστηκε στα Βριλήσσια
Το θύμα είναι παλιός γνώριμος των Αρχών. Οι Αρχές εξετάζουν όλες τις πρόσφατες περιπτώσεις που σχετίζονται με τον χώρο της νύχτας και ιδίως την πρόσφατη δολοφονία του 50χρονου επιχειρηματία Δ.Μ. στο Χαϊδάρι, αλλά και δύο απόπειρες δολοφονίας στη Βούλα και στην Ακτή Κονδύλη, στον Πειραιά.

Ο δολοφονηθείς είχε εμπλοκή στη δικογραφία της ΕΥΠ, η οποία διερευνάται ήδη από τις εισαγγελικές Αρχές, όπως και ο επίσης δολοφονημένος στο Χαϊδάρι, Δ.Μ. Το θύμα είχε εξεταστεί πρόσφατα για την υπόθεση της δικογραφίας της ΕΥΠ και φέρεται να αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες, επικαλούμενος ότι η όποια εμπλοκή του με την παρανομία ήταν πριν από δύο δεκαετίες και ότι πλέον ασχολείται με επιχειρήσεις τουριστικών ειδών.

Είχε χρηματίσει παλαιότερα εκτελεστής του λεγόμενου «συνδικάτου του εγκλήματος», ενώ στο παρελθόν είχε εμπλοκή σε εκβιασμούς και ληστείες.

Πηγή: iefimerida.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr