search-button
cross-out

«Είμαι το εξιλαστήριο θύμα, δεν είχα λόγο να κλέψω το εμβόλιο» – Τι λέει ο ντελιβεράς

Ο άνδρας συνελήφθη με την κατηγορία της κλοπής φιαλιδίου με εμβόλιο της Pfizer, το οποίο περιείχε πέντε δόσεις εμβολίου.
«Είμαι το εξιλαστήριο θύμα, δεν είχα λόγο να κλέψω το εμβόλιο» – Τι λέει ο ντελιβεράς

Ο ντελιβεράς, μίλησε στο LIVE NEWS την ώρα που εικόνες από κάμερες ασφαλείας του συμβουλευτικού κέντρου στην Αγία Παρασκευή, αποκαλύπτουν ένα κομμάτι από τα όσα έγιναν.

Σε αυτές τις εικόνες, φαίνεται ο κατηγορούμενος να φτάνει με το μηχανάκι του στο εμβολιαστικό κέντρο. Τον βλέπουμε να μπαίνει στα ενδότερα και λίγα λεπτά μετά να επιστρέφει για να φεύγει. Λίγα λεπτά αργότερα και ενώ είχε επιστρέψει στην καφετέρια που εργαζόταν, χτύπησε το τηλέφωνο της επιχείρησης και του ζητήθηκε να ψάξει αν υπήρχε από το γραφείο ένα φιαλίδιο που έλειπε.

«Καταρχήν δεν ξέρω αν έχει αξία αυτό το πράγμα δεν γνωρίζω αν αυτό φιαλίδιο έχει αξία να κάτι αξίας το οποίο να γνωρίζω τι έχει αξία. Αν το έκανα δεν το έχω κάνει επ’ ουδενί οικογενειάρχης άνθρωπος είμαι. Έτσι δουλεύω για το μεροκάματο 12 ώρες την ημέρα με κάποιο λόγο να το κάνω» λέει μεταξύ άλλων, μιλώντας στο LiveNews.
«Η δικογραφία γράφει ότι το φιαλίδιο ήταν σε ένα γραφείο, δεν ξέρω ποιο, πώς το λένε. Ποιο γραφείο είναι αυτό. Σε ένα χάρτινο ειδικό, για να κρατάει την αμπούλα, σκεπασμένο με ένα γάντι. Άρα σημαίνει εγώ αν το πήρα θα έπρεπε να ξέρω ακριβώς πού είναι το κιβώτιο. Το χαρτί αυτό που το φυλάσσεται, πάνω σε ένα γάντι» συμπληρώνει.

«Έχω κινηθεί νομικά εναντίον τους»
Οι δύο νοσηλεύτριες ο διευθυντής του εμβολιαστικού κέντρου τι υποστηρίζουν πόσο 45χρονος ντελιβεράς ήταν ο τελευταίος μπήκε στο γραφείο πριν χαθεί το εμβόλιο. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και αφέθηκε ελεύθερος μέχρι να οριστεί η δίκη του.

Ο ίδιος μιλώντας στον Νίκο Ευαγγελάτο, τόνισε:

«Για να δω τα φιαλίδια εγώ δεν ξέρω πώς είναι αυτά ότι βγάζετε τις ειδήσεις στα σόσιαλ που βλέπω το σχήμα τους. Μόνο από εκεί τα ξέρω. Δεν έχω δει κάτι γιατί όμως όπως εγώ κοιτάω να κάνω τη δουλειά μου γιατί πρέπει να επιστρέψω γρήγορα να συνεχίσω τη δουλειά μου και οι παραγγελίες να πηγαίνουν όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Από ότι είδατε και από το χρόνο 4 λεπτά αυτά τα κερδίζουμε για να πηγαίνουν γρήγορα οι παραγγελίες να στο δρόμο άρα δεν ξέρω ούτε πού φυλάσσονταν και έτσι όπως έμαθα σκεπασμένο με γάντι θα έπρεπε να είμαι λίγο γιατρός…».

Σύμφωνα με τις καταθέσεις των ανθρώπων του εμβολιαστικού κέντρου ο άνθρωπος που κατηγορείται ότι έκλεψε το φιαλίδιο έκανε πολλές ερωτήσεις για τα εμβόλια.

«Δηλαδή θέλω να μου πείτε ότι σε τέσσερα λεπτά, παρέδωσα τον καφέ, έδωσα τα ρέστα, κατέβηκα κάτω και έκανα και κουβέντα και πήρα το φιαλίδιο. Πρέπει να είμαι πολύ γρήγορος και να πάρω αύξηση στη δουλειά μου. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα αυτά είναι. Συγνώμη που σας το λέω. Έτσι αυτά είναι λίγο πράγματα τα οποία εγώ είμαι το… κάτι έγινε, να το ψάξουν πιο καλά για να βρούνε το παίχτη».

Και ο άνδρας καταλήγει:

«Εγώ είμαι το εξιλαστήριο θύμα, ένας φτωχός ντελιβεράς που ψάχναμε κάπου να τα βρούνε και από κει και πέρα ποιος θα πληρώσει τη νύφη, ο φτωχός, όπως γίνεται πάντα εμείς δουλεύουμε για το μεροκάματο και εγώ και οι συνάδελφοί μου τρώμε κρύα βροχές και όλοι το ίδιο για να εξυπηρετήσουμε. Από εκεί και πέρα ναι εγώ κινηθεί νομικά εναντίον τους για να μάθουν ότι και οι φτωχοί έχουν ψυχή και αξιοπρέπεια. Δεν μπορούν να με προσβάλουν ούτε εμένα ούτε την οικογένειά μου».

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr