search-button
cross-out

Εμβολιασμοί: Που να τηλεφωνούν όσοι δεν μπορούν να μεταβούν στα εμβολιαστικά κέντρα λόγω χιονιά

Με πρωτοβουλία του ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός και με τη συμβολή των δήμων και του προγράμματος “Βοήθεια στο σπίτι” αναλαμβάνουν την ασφαλή μετάβαση πολιτών στα εμβολιαστικά κέντρα, προκειμένου να μην χαθούν τα προγραμματισμένα ραντεβού.
Εμβολιασμοί: Που να τηλεφωνούν όσοι δεν μπορούν να μεταβούν στα εμβολιαστικά κέντρα λόγω χιονιά

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός με αφορμή την κακοκαιρία και τις χαμηλές θερμοκρασίες που επικρατούν αυτές τις μέρες, αναλαμβάνει εκτάκτως από σήμερα Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2021 και μέσω της υπηρεσίας του «Βοήθεια στο Σπίτι», την μεταφορά ηλικιωμένων, ατόμων με κινητικά προβλήματα αλλά και μοναχικών πολίτων, προς και από τα εμβολιαστικά κέντρα του Νομού Αττικής.

Σκοπός αυτής της πρωτοβουλίας του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» του Ε.Ε.Σ. είναι να βρίσκεται στο πλευρό πολιτών που ανήκουν στις ομάδες υψηλού κινδύνου εξυπηρετώντας την ασφαλή μετάβασή τους στα κέντρα εμβολιασμού, ειδικά αυτές τις μέρες που οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες, καθιστούν ακόμα δυσκολότερη την μετακίνηση τους. Η μεταφορά από και προς το εμβολιαστικό κέντρο θα γίνεται με οχήματα του Ε.Ε.Σ., τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης της υγείας από τον COVID-19.

Οι πολίτες που βρίσκονται στο Νομό Αττικής και αδυνατούν να μετακινηθούν, μπορούν να εξυπηρετηθούν άμεσα μέσω της Τηλεφωνικής Γραμμής Υποδοχής Κοινωνικών Αιτημάτων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, στα τηλέφωνα 210 36 42 319 και 210 36 09 825.

Σας ενημερώνουμε ότι η πρωτοβουλία αυτή θα συνεχιστεί και μετά το πέρας της κακοκαιρίας με στόχο την εξυπηρέτηση όσων περισσότερων συνάνθρωπων μας έχουν ανάγκη.

Πηγή: iatropedia.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr