search-button
cross-out

Ένοχος ο πατέρας που χτύπησε τον καθηγητή στα Χανιά για τη… μάσκα – Ποια ποινή του επέβαλε το δικαστήριο

Την ενοχή του γονέα που επιτέθηκε σε καθηγητή στα Χανιά και για τις τρεις κατηγορίες πρότεινε ο εισαγγελέας, πρόταση που έγινε αποδεκτή το δικαστήριο, στην διαδικασία που ολοκληρώθηκε πριν λίγο.
Ένοχος ο πατέρας που χτύπησε τον καθηγητή στα Χανιά για τη… μάσκα – Ποια ποινή του επέβαλε το δικαστήριο

Έπειτα και από την επισήμανση του συνηγόρου του ότι ο κατηγορούμενος δεν είναι βίαιος και επέδειξε ειλικρινή μεταμέλεια, ο πατέρας καταδικάστηκε για 14 μήνες (8 για πρόκληση σωματικών βλαβών, 3 για εξύβριση και 3 για απειλή εις βάρος του καθηγητή), με αναστολή 3 ετών, με τον προϋπόθεση να καταβάλει το ποσό των 400€ στο 2ο Γυμνάσιο Ελευθερίου Βενιζέλου ως δωρεά και για κοινωφελή σκοπό.

Ο καθηγητής – θύμα ξυλοδαρμού χαρακτήρισε “χάδι” την ποινή, ενώ έκανε γνωστό ότι είχε δεχθεί απειλητικό τηλεφώνημα.

Το χρονικό

Όπως είχε γίνει αρχικά γνωστό από ανακοίνωση από το Σύλλογο διδασκόντων του 2ου Γυμνασίου Ελευθερίου Βενιζέλου το περιστατικό έλαβε χώρα στο προαύλιο του σχολείου, όταν μαθητής, συνοδευόμενος από τον πατέρα του, μπήκε στο σχολείο χωρίς να φοράει μάσκα.

Ο εκπαιδευτικός, που ήταν στην πόρτα του σχολείου ζήτησε από τον γονέα να φορέσει μάσκα το παιδί, αυτός αρνήθηκε και χωρίς άλλη κουβέντα επιτέθηκε στον καθηγητή με αποτέλεσμα ο τελευταίος να καταλήξει στο νοσοκομείο.

Πηγή:zarpanews.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr