search-button
cross-out

Επίθεση με βιτριόλι – Κεχαγιόγλου: Δεν προσπάθησε να σκοτώσει την Ιωάννα μέσα στο νοσοκομείο η 35χρονη

Διαψεύδει ο κ. Κεχαγιόγλου τα σενάρια που φέρουν την 35χρονη, που επιτέθηκε με βιτριόλι σε βάρος της 34χρονης Ιωάννας, να σχεδίαζε νέα επίθεση εντός του νοσοκομείου.
Επίθεση με βιτριόλι – Κεχαγιόγλου: Δεν προσπάθησε να σκοτώσει την Ιωάννα μέσα στο νοσοκομείο η 35χρονη

Με κατηγορηματικό τρόπο διέψευσε ο Σάκης Κεχαγιόγλου τα σενάρια που έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες μέρες και φέρουν την 35χρονη, που επιτέθηκε με βιτριόλι σε βάρος της 34χρονης Ιωάννας τον περασμένο Μάιο, να σχεδίαζε νέα επίθεση εντός του νοσοκομείου, όπου νοσηλευόταν το θύμα.

Μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1, “Πρωινοί Τύποι”, ο συνήγορος υπεράσπισης της 35χρονης έκανε λόγο για επίθεση με φήμες σε βάρος της εντολέως του, η οποία βρίσκεται στις φυλακές της Θήβας.

“Τα όρια της διολίσθησης μεταξύ της προσπάθειας ανακάλυψης της αλήθειας και του λαϊκισμού είναι δυσδιάκριτα”, τόνισε ο κ. Κεχαγιόλου, χαρακτηρίζοντας τα σενάρια κωμικά. “Είμαι πολύ προσεκτικός να σχολιάζω τα δημοσιεύματα αφού δεν έχει απολογηθεί ενώπιον της ανακρίτριας. Θα έλεγα σκωπτικά: με ένα άρλεκιν ξεχνιέται…”, τόνισε ο ποινικολόγος.

“Είναι κωμικό να θεωρείται κάθε επικοινωνία που έχει κάνει πριν και μετά η πελάτης μου να είναι επικοινωνία με συνεργούς”, σημείωσε.

“Δεν υπάρχει ούτε συνεργός ούτε προσπάθεια ανθρωποκτονίας εντός του νοσοκομείου, του ατυχούς θύματος αυτής της υποθέσεως”, κατέληξε ο κ. Κεχαγιόγλου.

Πηγή: thetoc.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr