search-button
cross-out

Φονικό στη Μακρινίτσα: Ο τραγικός επίλογος – Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στα δύο αδέρφια

Παγωμένη παραμένει η τοπική κοινωνία στη Μακρινίτσα, μετά το αποτρόπαιο έγκλημα της διπλής δολοφονίας της 28χρονης Κωνσταντίνας και του 30χρονου αδελφού της Γιώργου από τον πρώην σύζυγό της - Απαρηγόρητοι οι γονείς των θυμάτων
Φονικό στη Μακρινίτσα: Ο τραγικός επίλογος – Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στα δύο αδέρφια

Τα δύο θύματα, ήταν αδύνατο να γλιτώσουν από το μένος του δράστη, ενώ μπροστά στο φρικτό έγκλημα ήταν οι γονείς των παιδιών. Μάλιστα η μητέρα τους δέχθηκε και εκείνη επίθεση από τον 32χρονο δράστη.

«Το μόνο που ξέρω είναι ότι ένας δολοφόνος ζει ακόμα, τα παιδιά μου δεν γυρνάνε πίσω», δήλωσε στον ΑΝΤ1 η μητέρα που είδε τον 32χρονο πρώην σύζυγο της κόρης της να σκοτώνει τα δύο της παιδιά.

«Ξεκίνησε από την αυλή, ήρθε πάνω και έσπασε την τζαμαρία της πόρτας. Δεν τα κατάφερε να μπει και πήγε από την κάτω πόρτα, χτύπησε τη σύζυγό μου και μετά ανέλαβε την κόρη μου», είπε ο πατέρας περιγράφοντας τη στιγμή της δολοφονίας.

«Βγαίνοντας έξω δεν πρόλαβε ο γιος μου και τον κοπανάει μία και τον βρήκε στην καρδιά», πρόσθεσε. «Άκουγα φωνές και μετά σταμάτησαν. Λέω τι έγινε μου τους σκότωσε όλους; Κατεβαίνω και βλέπω πρώτα το κορίτσι και έρχομαι και βλέπω τον γιο μου», τόνισε συντετριμμένος.

«Τελευταία μας απειλούσε, αλλά λέγαμε δεν θα κάνει τίποτα. Και όμως τα εννοούσε», είπε η μητέρα των δύο παιδιών.

Οι δύο γονείς δεν μπορούν να πιστέψουν ότι η Κωνσταντίνα και ο Γιώργος δεν θα περάσουν ξανά το κατώφλι του σπιτιού τους.

Ο επίλογος της ασύλληπτης τραγωδίας θα γραφτεί με τις κηδείες των δύο παιδιών στις 10.30 από τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στη Μακρινίτσα.

Οι κατηγορίες που βαραίνουν τον 31χρονο δράστη

Δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κατά συρροή, άσκησε ο εισαγγελέας στον 32χρονο που κατηγορείται για την δολοφονία των δύο αδελφών στη Μακρινίτσα, αλλά και για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά της μητέρας των θυμάτων, ενώ στις κατηγορίες αυτές προστίθενται ακόμη και η παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Ο κατηγορούμενος για το διπλό φονικό στην Μακρινίτσα, έμεινε την Τρίτη (06/04) στο Δικαστικό Μέγαρο του Βόλου για ένα δίωρο και στη συνέχεια οδηγήθηκε στον ανακριτή από τον οποίο ζήτησε και έλαβε προθεσμία να απολογηθεί το μεσημέρι της ερχόμενης Παρασκευής.

Μετά την αποχώρηση του 32χρονου, που οδηγήθηκε πάλι στην αστυνομική διεύθυνση Μαγνησίας, ο συνήγορός του Δημήτρης Βούλγαρης δήλωσε ότι την Παρασκευή θα ζητήσει ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη για τον πελάτη του και μιλώντας προς τους δημοσιογράφους είπε: «Θα ήθελα να εκφράσω τα βαθιά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια των θυμάτων. Είναι πολύ ιδιαίτερη η σχέση που έχω με την οικογένεια, καθώς ήμουν ο δικηγόρος του 32χρονου και της συζύγου του από τότε που γνωρίστηκαν μέχρι και σήμερα. Είναι διπλή η λύπη μου για το θέμα αυτό. Ο πελάτης μου πάσχει από σοβαρή ψυχική διαταραχή, η οποία είναι αποδεδειγμένη και διαγνωσμένη από γιατρούς ακόμα και του νοσοκομείου Βόλου. Η εισαγγελία είχε δεχτεί αίτηση για ακούσια νοσηλεία τον Ιανουάριο μετά από αίτημα της συζύγου του, η οποία αντιλαμβάνονταν το πρόβλημα. Η διαδικασία είχε ολοκληρωθεί σε σχέση με το νοσοκομείο. Δεν διατάχθηκε όμως ιατρική του παρακολούθηση, δόθηκε φαρμακευτική αγωγή η οποία δεν τηρήθηκε. Για αυτό θεωρώ ότι είναι πρέπον και επιβάλλεται να διαταχθεί ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη. Θα το αιτηθούμε από τον κύριο ανακριτή για αυτό και ζητήσαμε προθεσμία».

Πηγή: newsbomb.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr