search-button
cross-out

Ηράκλειο: “Τι έκανες ρε Μάνο;” – Τα ουρλιαχτά μάνας και κόρης που “πάγωσαν” το Ατσαλένιο

Σοκαριστικές είναι οι λεπτομέρειες που γίνονται γνωστές για το άγριο φονικό στον Ατσαλένιο στο Ηράκλειο το μεσημέρι της Δευτέρας (26.10.2020), όπου ένας 51χρονος μαχαίρωσε τη μητέρα του και την αδερφή του, με την 85χρονη να χάνει τελικά τη ζωή της
Ηράκλειο: “Τι έκανες ρε Μάνο;” – Τα ουρλιαχτά μάνας και κόρης που “πάγωσαν” το Ατσαλένιο

Οι γείτονες περιγράφουν τον 51χρονο Μανώλη, ως έναν άνθρωπο που δεν δημιουργούσε προβλήματα. Όπως αναφέρουν ο άνδρας, που αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, πήγαινε τα σκουπίδια, ήταν ευγενικός με τους γείτονες που συναντούσε, αλλά κάποιες φορές έβαζε δυνατά μουσική σε ακατάλληλες ώρες.

Τους άκουγε όλη η γειτονιά
Σύμφωνα με το creta24.gr, το τελευταίο διάστημα, σύμφωνα με περίοικους, στο διαμέρισμα επικρατούσε ένταση, αφού οι φωνές του ακούγονταν στη γειτονιά. Ο 51χρονος ζούσε με τη μητέρα του στο διαμέρισμα του πρώτου ορόφου της οικογενειακής πολυκατοικίας, με την ηλικιωμένη να τον φροντίζει παρά τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε και η ίδια.

Έτσι όταν το μεσημέρι οι κάτοικοι της περιοχής άκουσαν φασαρία, από το διαμέρισμα του δευτέρου ορόφου, όπου διαμένει η αδερφή του δράστη, δεν ανησύχησαν.

“Τι έκανες ρε Μάνο;”
Οι φωνές όμως σε δευτερόλεπτα μετατράπηκαν σε ουρλιαχτά. Όταν η 51χρονη ακούστηκε να φωνάζει «τι έκανες ρε Μάνο, τι έκανες ρε μ..», όλοι κατάλαβαν ότι πρόκειται για κάτι σοβαρό και κάλεσαν την αστυνομία.

Λίγα λεπτά αργότερα η 85χρονη φώναζε «αίματα». Η γειτονιά «πάγωσε». Άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. έφτασαν στο σημείο, βρήκαν κλειδωμένη την εξώπορτα, χτύπησαν το θυροτηλέφωνο και εικάζεται πως τους άνοιξε η αδερφή του 51χρονου. Οι αστυνομικοί βρήκαν τις δύο γυναίκες μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Μαχαίρωσε τη μητέρα και την αδερφή του από 20 φορές!
Όπως αναφέρει το creta24.gr, διασώστες του ΕΚΑΒ κατέβασαν την 85χρονη Μαρία Γ. με τη βοήθεια ενός καροτσιού, την μετέφεραν στο φορείο και την έβαλαν στο ασθενοφόρο. Ήταν ακόμα ζωντανή παρά τις 20 μαχαιριές που είχε δεχτεί από τον ίδιο της τον γιό. Στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο οι γιατροί στα ΤΕΠ έδωσαν μάχη για να την σταθεροποιήσουν προκειμένου να μπει στο χειρουργείο. Η άτυχη γυναίκα δεν τα κατάφερε. Ήταν τέτοια τα χτυπήματα που είχε δεχτεί -έφερε τραύμα από μαχαίρι και στο μάτι- που δεν πρόλαβε καν να μπει στο χειρουργείο.

Άλλες τόσες μαχαιριές έχει δεχτεί και η κόρη της. Η 51χρονη βγήκε περπατώντας με την βοήθεια των διασωστών από το σπίτι και μεταφέρθηκε και εκείνη στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται στη χειρουργική κλινική. Στη ΜΕΘ του νοσοκομείου νοσηλεύεται και ο 51χρονος δράστης, ο οποίος κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα ψυχοφαρμάκων, ενώ φέρεται να προσπάθησε και να αυτομαχαιρωθεί, έχοντας σημάδια στην αριστερή πλευρά του σώματός του, κάτω από το στήθος.

Σύμφωνα με πληροφορίες όταν οι αστυνομικοί τον βρήκαν μέσα στο σπίτι φαινόταν χαμένος.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr