search-button
cross-out

Κορονοϊός: Ποια μέτρα ανακοινώνει ο Μητσοτάκης – Ποιοι κλάδοι θα κατεβάσουν ρολά

Το νέο ρεκόρ κρουσμάτων, οι «πορτοκαλί» και οι «κόκκινες» περιοχές και οι μετακινήσεις εκτός νομού
Κορονοϊός: Ποια μέτρα ανακοινώνει ο Μητσοτάκης – Ποιοι κλάδοι θα κατεβάσουν ρολά

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρωθυπουργός συνυπολογίζοντας όλες τις παραμέτρους αναμένεται να ανακοινώσει ολικό κλείσιμο της εστίασης ( μπαρ – εστιατορίων) σε πορτοκαλί ( αυξημένης επιτήρησης) και κόκκινες ( αυξημένου κινδύνου) περιοχές, ενώ θα λειτουργούν μόνο οι υπηρεσίες παροχής προϊόντων σε πακέτο από το κατάστημα (take away), διανομής προϊόντων (delivery) και drive-through. Πιθανό είναι επίσης, το κλείσιμο γυμναστηρίων, σινεμά και θεάτρων, καθώς και δραστηριοτήτων που θεωρείται ότι αποτελούν εστίες υπερμετάδοσης του φονικού ιού.

Παράλληλα, όπως όλα δείχνουν, η βραδινή απαγόρευση κυκλοφορίας θα ξεκινά νωρίτερα (22.00), ενώ η καθολική χρήση μάσκας θα είναι υποχρεωτική σε όλη την επικράτεια ανεξαρτήτως χρώματος στον επιδημιολογικό χάρτη.

Εκτός από τα περιοριστικά μέτρα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα ανακοινώσει και μέτρα στήριξης για όσους πλήττονται από την πανδημία. Αυτά τα μέτρα θα εξειδικεύσει στη συνέχεια ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας.

Πηγή: news.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr