search-button
cross-out

Κορονοϊός: Συναγερμός σε εταιρεία στο Κορωπί – Κρούσματα σε εργαζόμενους

Τουλάχιστον 11 κρούσματα κορονοϊού εντοπίστηκαν σε εταιρεία στο Κορωπί, όπως έγινε γνωστό το βράδυ της Πέμπτης.
Κορονοϊός: Συναγερμός σε εταιρεία στο Κορωπί – Κρούσματα σε εργαζόμενους

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ στη συγκεκριμένη εταιρεία εργάζονται 150 άνθρωποι, ενώ υπάρχει φόβος τα περιστατικά να είναι ακόμη περισσότερα.

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα το απόγευμα ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 359 νέα κρούσματα κορονοϊού στη χώρα, εκ των οποίων 21 συνδέονται με γνωστές συρροές και 36 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Πλέον, ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 14.400, εκ των οποίων το 55.6% άνδρες, ενώ 2.500 (17.4%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 6.070 (42.2%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Παράλληλα, 69 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι, με τη διάμεση ηλικία τους να είναι τα 70 έτη, ενώ 21 (30.4%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες.

Επίσης, από τα νέα περιστατικά, τα 212 κρούσματα στην Περιφέρεια Αττικής, εκ των οποίων 9 συνδέονται με γνωστές συρροές, ενώ 11 αναφέρουν πρόσφατο ταξίδι στο εσωτερικό της χώρας.

Πηγή: newsbomb.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr