search-button
cross-out

Κρήτη-Τα απανωτά χτυπήματα της μοίρας στην ηλικιωμένη που μαχαίρωσε ο γιος της

Έναν απίστευτο γολγοθά, βίωσε τα τελευταία 20 και πλέον χρόνια, η 90χρονη που έπεσε νεκρή από τα χτυπήματα που δέχτηκε από τον γιο της το απόγευμα της Δευτέρας στο σπίτι τους στο Ατσαλένιο
Κρήτη-Τα απανωτά χτυπήματα της μοίρας στην ηλικιωμένη που μαχαίρωσε ο γιος της

Η μοίρα χτύπησε επανειλημμένες φορές την άτυχη γυναίκα, πριν ξεψυχήσει από το χέρι του ίδιου της του παιδιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα πριν από πολλά έχασε το πρώτο της παιδί και ενώ αυτός σπούδαζε σε ηλικία περίπου 25 ετών. Το δεύτερο χτύπημα της μοίρας ήταν η απώλεια του συζύγου της, που ουσιαστικά ήταν το μεγάλο της στήριγμα στην προσπάθεια που έκανε με τον γιο της, που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Το τρίτο χτύπημα της μοίρας ήταν το Αλτσχάιμερ, που χτύπησε την ίδια τα τελευταία χρόνια. Η άτυχη γυναίκα, σύμφωνα με πληροφορίες προσπαθούσε με όση δύναμη της είχε απομείνει να στηρίξει τα δίδυμα παιδιά της.

Μάλιστα όπως ανέφεραν γείτονες της 90χρονης, την περασμένη Πέμπτη η ηλικιωμένη παρά την κατάσταση της βγήκε από το σπίτι και χτύπησε τις πόρτες γειτόνων της ζητώντας τους βοήθεια καθώς όπως έλεγε ο γιος της ήταν κλεισμένος 3 μέρες στο δωμάτιο του, χωρίς φαγητό και νερό και χωρίς να ακολουθεί την αγωγή του φοβούμενη για τη ζωή του. «Δεν θέλω να πεθάνει ο Μάνος μου» είπε σε μία γειτόνισσα της η ηλικιωμένη παρακαλώντας για βοήθεια.

Το πρωί της Δευτέρας οι γείτονες είδαν μητέρα και γιο να στέκονται στην εξώπορτα και σκέφτηκαν πως όλα εξελίχθηκαν καλά και η ηλικιωμένη δεν είχε πλέον λόγο να ανησυχεί.

Δυστυχώς, μερικές ωρες αργότερα η μοίρα έδωσε το τελικό χτύπημα στην 90χρονη από το χέρι του ίδιου της του γιου, που λίγες μέρες πριν προσπαθούσε με κάθε τρόπο να τον βοηθήσει.

Πηγή: creta24.gr, zarpanews.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr