search-button
cross-out

Κρήτη: Τα πρώτα λόγια της 17χρονης Mάγιας μετά τον εντοπισμό της

Μετά από μια εβδομάδα βρέθηκε τελικά σώα, η 17χρονη Μάγια που είχε εξαφανιστεί από το κέντρο του Ηρακλείου.
Κρήτη: Τα πρώτα λόγια της 17χρονης Mάγιας μετά τον εντοπισμό της

Το 17χρονο κορίτσι, εντοπίστηκε το πρωί της Παρασκευής (15/01) και έπειτα από μια μεγάλη αστυνομική επιχείρηση σε αγροτική περιοχή του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων με την συμμετοχή ισχυρών δυνάμεων της ΕΛ.ΑΣ.

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, οι Αρχές βρήκαν την 17χρονη και το φίλο της μέσα σε καλύβα, σημείο όπου φέρεται να διέμεναν και άλλοι ξένοι. Οι πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι την έκταση την έχει ενοικιάσει ένα άλλος αλλοδαπός και την έχει διαμορφώσει ως πρόχειρο κατάλυμα, όπως μεταδίδει το cretalive.gr.

Οι αστυνομικοί φέρεται να έπιασαν στον ύπνο την 17χρονη και τον 38χρονο που δεν περίμεναν να εντοπιστούν.

Τα πρώτα λόγια της 17χρονης στους αστυνομικούς
Μάλιστα όταν οι Αρχές ενημέρωσαν την ανήλικη για την διαδικασία η ίδια φέρεται να υποστήριξε πως έχει αισθήματα για τον 38χρονο και θέλει να παραμείνει κοντά του. Οι Αρχές τότε της ξεκαθάρισαν πως αυτό δεν γίνεται λόγω της ηλικίας της και ότι πρέπει να επιστρέψει στην οικογένεια της, λέγοντας της ωστόσο πως όταν ενηλικιωθεί μπορεί η ίδια να αποφασίσει τι θέλει να κάνει.

Για διευκόλυνση φυγής ανηλίκου κρατείται ο 38χρονος
Η 17χρονη παραμένει στο γραφείο ανηλίκων της Ασφάλειας Ηρακλείου και προκειμένου να δώσει κατάθεση ενώ ο 38χρονος κρατείται. Σε βάρος του μάλιστα σχηματίζεται δικογραφία για διευκόλυνση φυγής ανηλίκου και θα παραπεμφθεί στη δικαιοσύνη.

Πηγή: newsbomb.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr