search-button
cross-out

Κυψέλη: Εδώ δέχθηκε την επίθεση με το καυστικό υγρό η 25χρονη έγκυος

Μυστήριο καλύπτει την υπόθεση της επίθεσης εναντίον νεαρής γυναίκας και μάλιστα εγκύου 4 μηνών με καυστικό υγρό στην Κυψέλη.
Κυψέλη: Εδώ δέχθηκε την επίθεση με το καυστικό υγρό η 25χρονη έγκυος

Η υπόθεση αυτή που εξετάζεται με πολλή προσοχή από τους αστυνομικούς, ανακάλεσε πρόσφατες μνήμες από την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα πριν από έναν χρόνο.

Τα αναπάντητα ερωτήματα είναι πολλά. Η ιστορία έχει ως εξής σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία:

Η γυναίκα δέχτηκε την επίθεση με το καυστικό υγρό επί της οδού Ηπείρου, στην Κυψέλη, κοντά στον ιερό ναό της Αγίας Κυριακής. Πρόκειται για μια περιοχή που είναι αρκετά απομονωμένη και μάλιστα η επίθεση σύμφωνα με την καταγγελία της 25χρονης έγινε μετά τα μεσάνυχτα της περασμένης Κυριακής (11.04.2021) προς τη Δευτέρα, ώρα που είναι σε ισχύ η απαγόρευση κυκλοφορίας. Είναι η περιοχή που είναι στα σύνορα της Κυψέλης με το Γαλάτσι.

Δείτε εικόνες από το σημείο

Όπως είπε η ίδια ενώ περπατούσε στην οδό Ηπείρου, σταμάτησε ξαφνικά δίπλα της ένα αυτοκίνητο. Αμέσως μετά βγήκε ένας άγνωστος άνδρας που την ακινητοποίησε και της έβαλε στο πρόσωπο το πανί με το καυστικό υγρό.

Δεν είναι γνωστό, ακόμα, ακριβώς τι υγρό χρησιμοποίησε ο δράστης σε βάρος της άτυχης γυναίκας.

Η γυναίκα νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό και θα πάρει εξιτήριο αφού πρώτα εξεταστεί και από γυναικολόγο λόγω της εγκυμοσύνης της. Η 25χρονη έχει ελαφρά τραύματα στο πρόσωπο και στα χείλη και η κατάστασή της δεν εμπνέει ανησυχία.

Οι αρχές εξετάζουν όλα τα σενάρια γύρω από αυτή την υπόθεση. Από το να ήταν μια τυχαία επίθεση κάποιου μανιακού, από πράξη αντεκδίκησης μέχρι και ερωτική αντιζηλία. Επίσης, δεν έχουν καταλήξει ακόμα τι είδους καυστικό υγρό χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr