search-button
cross-out

Λάρισα: Καταγγελία για βιασμό 17χρονου δίπλα στη γέφυρα του Πηνειού

Σύμφωνα με την καταγγελία δράστης είναι 28χρονος Πακιστανός και θύμα 17χρονος ομοεθνής του
Λάρισα: Καταγγελία για βιασμό 17χρονου δίπλα στη γέφυρα του Πηνειού

Έναν 17χρονο Πακιστανό φέρεται να βίασε 28χρονος ομοεθνής του με την απειλή όπλου σε εξωτερικό χώρο, μέσα στην πόλη της Λάρισας και δίπλα σε γέφυρα του Πηνειού. Η καταγγελία έγινε στην Αστυνομία από το θύμα το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής και σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα, προκειμένου να διαπιστωθεί, αν το γεγονός είναι πραγματικό, αλλά και πώς συνέβη, σε περίπτωση που ισχύει η καταγγελία. Σε ό,τι αφορά στον φερόμενο ως δράστη, δεν έχει ακόμα εντοπιστεί.

Ειδικότερα και σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos,gr ο ανήλικος και ο 28χρονος φέρεται να γνωρίζονταν και μάλιστα το θύμα φέρεται να φιλοξενούσε το δράστη στο χώρο που διέμενε στη Λάρισα.

Θύμα και δράστες βρέθηκαν κοντά στον Πηνειό, όπου -πάντα σύμφωνα με την καταγγελία- ο 28χρονος έβγαλε ένα μαχαίρι και άρχισε να απειλεί τον 17χρονο. Στη συνέχεια προχώρησε στο βιασμό του και αμέσως μετά τράπηκε σε φυγή.

Πηγή: ethnos.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr