search-button
cross-out

Μακρινίτσα: Προσπάθησαν να πιάσουν στα χέρια τους τον δράστη του διπλού φονικού – Οργή στα δικαστήρια (pics)

Ένταση επικράτησε λίγο μετά τις 11.00 έξω από τα δικαστήρια του Βόλου, κατά την προσαγωγή στον Ανακριτή του 31χρονου που κατηγορείται για το διπλό φονικό στην Μακρινίτσα…
Μακρινίτσα: Προσπάθησαν να πιάσουν στα χέρια τους τον δράστη του διπλού φονικού – Οργή στα δικαστήρια (pics)

Συγγενείς και φίλοι των δυο αδικοχαμένων παιδιών από την Μακρινίτσα και την Πορταριά είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς περιμένοντας τον δράστη και όταν αυτός βγήκε από το περιπολικό της αστυνομίας ξέσπασαν σε φωνές. “Φονιάς, φονιάς, σαπίστε τον”, φώναξαν οι συγκεντρωμένοι και προσπάθησαν να πλησιάσουν τον δράστη, αλλά απωθήθηκαν από την ισχυρή αστυνομική δύναμη που βρισκόταν εκεί.

Η προσαγωγή του στα δικαστήρια έγινε από την μπροστινή είσοδο του κτιρίου, επί της οδού Ιωλκού, και αμέσως μετά η πόρτα έκλεισε προκειμένου να μην μπουν στον χώρο οι συγκεντρωμένοι. Δείτε τις εικόνες του e-thessalia.gr…

  

Άγνωστες πτυχές του εγκλήματος

Νοσηλευόμενος σε ψυχιατρική κλινική, 25 ημέρες πριν από την τραγική στιγμή του άγριου διπλού φονικού στη Μακρινίτσα, θα έπρεπε να ήταν ο 31χρονος μακελάρης που έσφαξε τα δύο αδικοχαμένα αδέρφια και κατέστρεψε την οικογένεια του Απόστολου Τσάπα, βυθίζοντας στο πένθος ολόκληρο το χωριό.

Για ποιο λόγο η εισαγγελική παραγγελία δεν εκτελέστηκε ποτέ; Για ποιον λόγο το αίτημα του Κέντρου Ψυχικής Υγείας για ακούσια νοσηλεία δεν προωθήθηκε ποτέ; Τι συνέβη και χάθηκε η επικοινωνία μεταξύ των δύο Υπηρεσιών; Η άτυχη 28χρονη Κωνσταντίνα Τσάπα, η οποία βρήκε φρικτό θάνατο από το μαχαίρι του εν διαστάσει συζύγου της, όπως και ο 30χρονος αδερφός της Γιώργος και η οικογένειά της ζούσαν δραματικές στιγμές από τον περασμένο Δεκέμβριο, οπότε η νεαρή χώρισε με τον δράστη και αναζήτησε καταφύγιο με το αγγελούδι της στην οικογένειά της.

Σύμφωνα με το taxydromos.gr, ο δράστης που εντός της ημέρας οδηγείται ενώπιον της δικαιοσύνης, είχε προκαλέσει αλλεπάλληλα περιστατικά σε βάρος της ίδιας και της οικογένειάς της. Μερικές μέρες πριν τη δολοφονία και συγκεκριμένα την 1η Απριλίου το Αστυνομικό Τμήμα Βόλου σχημάτιζε δικογραφία για φραστικό επεισόδιο και καταγγελλόμενο ξυλοδαρμό σε βάρος του πατέρα των αδικοχαμένων νέων.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr