search-button
cross-out

Μάνα για άρνηση μάσκας στο σχολείο: Μαζί με το υπουργείο τα κάναμε τα παιδιά;

Αρκετοί ήταν και αυτοί που ζήτησαν να δουν τον διευθυντή του σχολείου για να του εκφράσουν τη αντίθεσή τους στο μέτρο
Μάνα για άρνηση μάσκας στο σχολείο: Μαζί με το υπουργείο τα κάναμε τα παιδιά;

αλλά και για να ζητήσουν να παρακολουθήσουν τα παιδιά τους το μάθημα χωρίς να βάλουν μάσκα
Παρατράγουδα για τη χρήση μάσκας σημειώθηκαν και σε σχολεία της Καλαμαριάς στη Θεσσαλονίκη με αρκετούς γονείς να μην επιτρέπουν στα παιδιά τους να φορέσουν μάσκα.

«Μαζί με το υπουργείο τα κάναμε τα παιδιά; Συνέταιροι είμαστε με το υπουργείο;» αναρωτήθηκε μία μάνα έξω από σχολείο της Καλαμαριάς μετά την άρνηση της Διεύθυνσης να δεχτεί την κόρη χωρίς μάσκα. «Αν λειτουργεί το σχολείο έτσι ας κάνει πρώτα τάξεις, ας καθαρίσει τις αίθουσες και ας φέρουν καθηγητές σωστούς και μετά ας έρθουν να μας πουν για νόμους. Προκειμένου να ‘χω το παιδί μου γερό ας χάσει την τάξη. Ποια είναι αυτά τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ που κάνουν τεστ μέσα στη αίθουσα στο παιδί μου χωρίς την συναίνεση μου;» πρόσθεσε.

«Τα παιδιά μας δεν έχουν προσωπικότητα. Μπορούν να αλλάξουν φύλο στα 15, μπορούν να ψηφίζουν στα 17 και για το αν θα φορούν μάσκα δεν μπορούν να αποφασίσουν; Δεν μπορούν να αποφασίσουν για τη ζωή τους;» κατέληξε, αποχωρώντας από το σχολείο.

Κάποιοι άλλοι γονείς έξω από σχολείο της Καλαμαριάς τόνιζαν ότι οι μάσκες δεν προστατεύουν τα παιδιά. «Είπα στο γιο μου να τη βάλει κάτω από το πιγούνι, μόνο για εμφάνιση. Καλύτερα στο σπίτι και να πάρει απουσία παρά να πάθει κάτι από τη χρήση τη μάσκας» είπε μια μητέρα τεσσάρων παιδιών.

Πηγή: ethnos.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr