search-button
cross-out

Μουζάκι – Καρδίτσας: Συντετριμμένη η οικογένεια της 43χρονης φαρμακοποιού – “Αν δεν ήταν τα σκυλιά δεν θα την βρίσκαμε ποτέ”

"Αν δεν ήταν τα σκυλιά δεν θα την βρίσκαμε ποτέ" αναφέρει η οικογένεια της 43χρονης φαρμακοποιού που έχασε τη ζωή της από τις πλημμύρες στο Μουζάκι Καρδίτσας
Μουζάκι – Καρδίτσας: Συντετριμμένη η οικογένεια της 43χρονης φαρμακοποιού – “Αν δεν ήταν τα σκυλιά δεν θα την βρίσκαμε ποτέ”

Συντετριμμένος ο ξάδερφος της 43χρονης φαρμακοποιού που έχασε τη ζωή της κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας Ιανός και ο πτώμα της βρέθηκε έξι ημέρες μετά, δήλωσε ότι δεν θα έβρισκαν ποτέ την σορό της άτυχης κοπέλας αν δεν ήταν τα σκυλιά της ΕΜΑΚ.

“Δυστυχώς δεν έχει γίνει ακόμα η ιατροδικαστική εξέταση, θα γίνει αύριο. Εντοπίστηκε η σορός από ένα σκυλί της αστυνομίας. Ήταν σε ένα σημείο που θα μπορούσε να μην την έχουμε βρει ποτέ. Και για αυτό το λόγο φωνάζαμε από την αρχή ότι χρειαζόμαστε περισσότερα σκυλιά στις έρευνες”, ανέφερε στο Mega ο Ορέστης Πλιάκας για το πως εντοπίστηκε το πτώμα της ξαδέρφης του.

Σε κατάσταση σοκ και ο αδερφός της άτυχης 43χρονης ο οποιός μιλώντας στο ereportaz.gr, εξέφρασε τις ευχαριστίες του στις Αρχές και σε έναν κάτοικο Λάρισας ο οποίος πήγε στο Μουζάκι και μαζί με τα σκυλιά του όπως ανέφερε βοήθησε αυτοβούλως στον εντοπισμό της αδερφής του.

Τραγικός επίλογος στο Μουζάκι
Στην 43χρονη φαρμακοποιό που αγνοείτο από το βράδυ της περασμένης Παρασκευής όταν ο “Ιανός” έπληξε την περιοχή της Θεσσαλίας ανήκει το πτώμα που βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι στη γέφυρα Μαγουλίτσας στον δήμο Μουζακίου Καρδίτσας.

Το πτώμα εντόπισε σκύλος της ΕΜΑΚ μέσα στη λάσπη στις όχθες του ποταμού Πάμισου ενώ το αυτοκίνητο της 43χρονης είχε εντοπιστεί το πρωί του περασμένου Σαββάτου στη θέση Παλαιά Σφαγεία στο Μουζάκι.

Τι δήλωσε ο επικεφαλής των ερευνών
Νωρίτερα και πριν εξακριβωθεί σε ποιον ανήκει το πτώμα, ο επικεφαλής των ερευνών δήλωσε νωρίτερα στον τηλεοπτικό σταθμό “ΣΚΑΙ”, ότι “πιθανολογούμε ότι είναι η 43χρονη αγνοούμενη, όμως δεν μπορούμε να το πούμε με βεβαιότητα γιατί το πτώμα ήταν μέσα στις λάσπες”.

Εισαγγελική παρέμβαση για τους θανάτους και τις καταστροφές στην Καρδίτσα
“Εντοπίστηκε γυναικείο πτώμα παράπλευρα του κυρίου ρέματος του ποταμού μέσα σε μια συστάδα δέντρων. Έγινε η ανάσχεση και αυτή τη στιγμή είμαστε στη διαδικασία αναγνώρισης. Πιθανολογούμε ότι είναι η 43χρονη αγνοούμενη. Δεν μπορούμε να το πούμε με βεβαιότητα γιατί το πτώμα ήταν μέσα στις λάσπες” τόνισε ο επικεφαλής των ερευνών.

Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων σημείωσε ότι “το πτώμα το εντόπισε σκύλος της Ελληνικής Αστυνομίας” και πως στις έρευνες συμμετείχαν και άτομα από την οικογένεια της 43χρονής, προσθέτοντας ότι στη συνέχεια “θα ακολουθήσει ιατροδικαστική εξέταση”.

Πληροφορίες από την Πυροσβεστική αναφέρουν πως, παρά το γεγονός πως δεν έχει γίνει ακόμα αναγνώριση από τους οικείους της, από τις φωτογραφίες που έχουν στη διάθεσή τους οι πυροσβέστες, το πτώμα δυστυχώς ανήκει στην φαρμακοποιό που αναζητούταν όλο αυτόν τον καιρό. Στην ανακοίνωσή του το Πυροσβεστικό Σώμα αναφέρει: “Σορός γυναίκας ανασύρθηκε από τις όχθες του ποταμού Πάμισου, πλησίον της γέφυρας που οδηγεί στον οικισμό Μαγουλίτσα του δήμου Μουζακίου Καρδίτσας”.

Η τύχη της 43χρονης αγνοούνταν όταν το αυτοκίνητό της παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά του ποταμού Πάμισου ο οποίος “φούσκωσε” κατά το πέρασμα της κακοκαιρίας “Ιανός στο Μουζάκι Καρδίτσας.

Το μεσημέρι του Σαββάτου, ένας πολίτης εντόπισε το αυτοκίνητο της 43χρονης και από τότε γίνεται ένας μεγάλος αγώνας να βρεθεί η γυναίκα. Κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η γυναίκα παρέβλεψε την προειδοποίηση της Τροχαίας να μην επιχειρήσει να διασχίσει τον χείμαρρο, γιατί το σπίτι της ήταν πολύ κοντά και θεώρησε ότι θα μπορούσε να φτάσει έως εκεί χωρίς να κινδυνεύσει.

Πηγή: thetoc.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr