search-button
cross-out

Νέα Σμύρνη: Αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει πώς ξεκίνησε η επίθεση των αστυνομικών

Για το επεισόδιο αστυνομικής βίας στη Νέα Σμύρνη το μεσημέρι της Κυριακής μίλησε αυτόπτης μάρτυρας.
Νέα Σμύρνη: Αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει πώς ξεκίνησε η επίθεση των αστυνομικών

Σύμφωνα με τη γυναίκα που μίλησε στο MEGA όλα ξεκίνησαν όταν οι μοτοσικλετιστές της ομάδας ΔΙΑΣ έφτασαν στο σημείο και έλεγξαν δύο ζευγάρια που κάθονταν με τις δύο 8χρονες κόρες τους σε ξεχωριστά παγκάκια.

Όπως περιγράφει η γυναίκα στην οποία έκαναν έλεγχο οι αστυνομικοί παρά το γεγονός ότι έδειξε τόσο το απαραίτητο μήνυμα όσο και οποιοδήποτε άλλο στοιχείο της ζητήθηκε, τελικά της επιβλήθηκε πρόστιμο.

«Κάποια στιγμή εκεί που καθόμασταν, σταματάνε τρεις μηχανές μπροστά μας και μας κάνουν νόημα με πολύ άσχημο τρόπο ‘’Τώρα φύγετε από εκεί’’. Ρωτάω ‘’για ποιον λόγο να φύγουμε;’’ και ο αστυνομικός μου απαντά ‘’δώστε μας τα κινητά, έχετε στείλει μηνύματα; Είναι άσκοπη μετακίνηση’’» είπε η γυναίκα ότι της είπαν οι αστυνομικοί.

Τότε η ίδια υποστηρίζει ότι απάντησε «συγνώμη περπατούσαμε και σταθήκαμε λίγο να ξαποστάσουμε», για να πάρει την εξής απάντηση από τον αστυνομικό: «Εγώ πρέπει να σας γράψω. Τα παράπονά σας στον Χαρδαλιά. Εγώ έχω εντολή να γράφω».

Η γυναίκα τότε του είπε: «Σας παρακαλώ σταματήστε να φωνάζετε, έχετε τρομοκρατήσει τα μικρά παιδιά», με τον αστυνομικό να της λέει: «Δεν μας ενδιαφέρουν τα παιδιά».

Μια ομάδα νεαρών που βρισκόταν κοντά στο σημείο έσπευσαν κοντά και ακολούθησε φραστικό επεισόδιο με τους αστυνομικούς ενώ στη συνέχεια ακολούθησε ο άγριος ξυλοδαρμός ενός νεαρού, ενώ έγιναν και προσαγωγές.

Πηγή: newsbomb.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr