search-button
cross-out

Ο καταδικασμένος για βιασμό 19χρονης στη Ρόδο ισχυρίζεται ότι ομολόγησε με το ζόρι-Tι ζητάει και ποιους καταγγέλει

Στο μικροσκόπιο έρευνας για τυχόν τέλεση ποινικά κολάσιμων πράξεων μπήκαν οι αστυνομικοί που είχαν αναλάβει τη φύλαξη του 23χρονου Ρομά, ο οποίος καταδικάστηκε τον Ιούνιο του 2020 σε ποινή κάθειρξης 15 ετών για τον βιασμό μιας 19χρονης κοπέλας με ποσοστό αναπηρίας άνω του 67%, μαζί με τον 19χρονο δολοφόνο της Ελένης Τοπαλούδη.
Ο καταδικασμένος για βιασμό 19χρονης στη Ρόδο ισχυρίζεται ότι ομολόγησε με το ζόρι-Tι ζητάει και ποιους καταγγέλει

Στην απολογία του ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Κω ο 23χρονος ισχυρίστηκε ότι οι αστυνομικοί τον βασάνισαν και υπέβαλε αίτημα για να υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση, με τον ισχυρισμό ότι όσα ομολόγησε για τον βιασμό της 19χρονης κοπέλας δεν απηχούν την αλήθεια, αλλά τα είπε υπό το καθεστώς άσκησης βίας σε βάρος του από τους αστυνομικούς. Πηγές της ΕΛ.ΑΣ. διέψευσαν κατηγορηματικά τον ισχυρισμό του υποστηρίζοντας ότι ο νεαρός βασανίστηκε από συγκρατουμένους του στα κρατητήρια του Αστυνομικού Τμήματος Ρόδου και πρόσθεσαν ότι κινήθηκε άμεσα η διαδικασία προστασίας του και μεταφέρθηκε σε ξεχωριστό ασφαλές σημείο. Η προκαταρκτική έρευνα του πταισματοδίκη Ρόδου βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και, όπως όλα δείχνουν, τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν εξελίξεις.

Στο όχημά τους
Υπενθυμίζεται ότι μετά την άγρια δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας από το Διδυμότειχο Ελένης Τοπαλούδη ο 19χρονος Αλβανός μαζί με τον 23χρονο Τσιγγάνο βίασαν μια ανάπηρη 19χρονη κοπέλα, στην οποία προηγουμένως πρότειναν να τους ακολουθήσει στο όχημά τους με το πρόσχημα ότι θα πήγαιναν μια βόλτα για να ακούσουν μουσική. Η κοπέλα, η οποία πάσχει από ψυχική διαταραχή και έχει ποσοστό αναπηρίας άνω του 67%, πείστηκε αρχικά και δέχτηκε να ακολουθήσει τους κατηγορουμένους μπαίνοντας στο αυτοκίνητο. Ομως, στη συνέχεια με απειλές και χτυπήματα την υποχρέωσαν σε ασελγή πράξη και τη βίασαν. Μετά την καταγγελία στην οποία προχώρησε η 19χρονη, οι δύο νεαροί καταδικάστηκαν πρωτοδίκως από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Κω σε ποινή κάθειρξης 15 ετών, χωρίς να τους αναγνωριστούν ελαφρυντικά.

Πηγή: newsbreak.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr