search-button
cross-out

Πτώμα σε βαλίτσα στα Βίλια: Tο προφίλ του θύματος – Τι λέει η οικογένεια της 19χρονης που εξαφανίστηκε από το Κορωπί

Η βαλίτσα ήταν κλειδωμένη και περασμένη απ’ έξω με μονωτική ταινία για να μην ανοίξει
Πτώμα σε βαλίτσα στα Βίλια: Tο προφίλ του θύματος – Τι λέει η οικογένεια της 19χρονης που εξαφανίστηκε από το Κορωπί

Τον γρίφο με το πτώμα της γυναίκας, που βρέθηκε από κυνηγούς μέσα σε βαλίτσα, σε δασική περιοχή κοντά στα Βίλια, προσπαθούν να λύσουν οι αστυνομικοί.

Όπώς αναφέρθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ήταν τόσο έντονη η δυσοσμία που τα κυνηγόσκυλα, πήγαν τρέχοντας και χώθηκαν κατευθείαν μέσα στους θάμνους, γαυγίζοντας νευρικά. Η βαλίτσα ήταν κλειδωμένη και περασμένη απ’ έξω με μονωτική ταινία για να μην ανοίξει.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βάιου Σύρρου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star oι αστυνομικοί προσπαθούν τώρα να σκιαγραφήσουν το προφίλ του θύματος. Πρόκειται για νεαρή γυναίκα, περίπου 25 με 30 ετών, με καστανά μαλλιά. Ήταν λεπτή, μικροκαμωμένη με ύψος γύρω στο 1,60 μ. και βάρος 45 με 55 κιλά. Αυτό το προφίλ, ταιριάζει σε περίπου 20 γυναίκες που έχουν εξαφανιστεί από προσώπου γης τους τελευταίους μήνες, από το καλοκαίρι και μετά.

Τι λέει η οικογένεια της 19χρονης Αρτέμιδος που εξαφανίστηκε από το Κορωπί
Μια από τις οικογένειες, οι συγγενείς της Αρτέμιδος, της 19χρονης κοπέλας που αγνοείται εδώ και τρεις μήνες, μούδιασαν όταν άκουσαν την είδηση για τη βαλίτσα.

«Ανησυχήσαμε. Από το πρωί παίρναμε την Ασφάλεια και μας έλεγε, μην ανησυχείτε γιατί πρόκειται για μια γυναίκα ώριμη. Η αδελφή μου είναι 19 χρόνων. Λένε μια ώριμη γυναίκα, τώρα 25 – 35, κάπου εκεί. Εννοείται πως θα πάμε να δώσουμε και DNA μάλλον, αλλά απ’ ότι μας είπαν, δεν πρόκειται για την Άρτεμις. Πιστεύουμε ότι είναι στη ζωή και δε θα παύουμε να το πιστεύουμε» είπε ο αδελφός της 19χρονης, Άρης.

«Αν δεν γίνει ταυτοποίηση με DNA ακόμα δεν μπορούμε να πούμε τίποτα. Πάντως έχουμε πληροφορίες ότι η 19χρονη είναι στη ζωή κι αυτό είναι σημαντικό» υποστήριξε ο δικηγόρος της οικογένειας, Αναστάσιος Ντούγκας.

Οι αστυνομικοί ερεύνησαν εξονυχιστικά τον χώρο αναζητώντας περισσότερα στοιχεία για την ταυτότητα του δράστη. Το σίγουρό είναι ότι γνωρίζει καλά την περιοχή. Σταμάτησε με το αυτοκίνητό του πιθανότατα σε πλάτωμα του δρόμου, μετέφερε τη βαλίτσα με τα πόδια περίπου 200 μέτρα πάνω στον λόφο και την έκρυψε μέσα στους θάμνους.

Πηγή: news.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr