search-button
cross-out

Ραγίζει καρδιές η αρραβωνιαστικιά του Γιώργου: «Καλό Παράδεισο, ομορφιά μου…»

Συγκλονίζει το μήνυμα της νεαρής κοπέλας
Ραγίζει καρδιές η αρραβωνιαστικιά του Γιώργου: «Καλό Παράδεισο, ομορφιά μου…»

Ο αποχαιρετισμός της αρραβωνιαστικιάς του Γιώργου μέσω ανάρτησης σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης τσακίζει καρδιές. Η συντετριμμένη κοπέλα δεν έχει λόγια για να περιγράψει τον πόνο για την απώλεια του εκλεκτού της καρδιάς της, τον οποίο, όπως λέει, θα έχει πάντοτε στην καρδιά της.

Ηταν μαζί με τον Γιώργο, όταν ήχησε το μοιραίο τηλέφωνο. Η Κωνσταντίνα ήταν που τον καλούσε για βοήθεια. Το νεαρό ζευγάρι βρισκόταν στην Πορταριά, τον τόπο καταγωγής της κοπέλας. Ο Γιώργος έφυγε βιαστικός για να υπερασπιστεί την οικογένειά του. Δεν ξαναγύρισε πίσω ποτέ!

Αναλυτικά σε ανάρτησή της επισημαίνει: «Κάθομαι και σκέφτομαι τι να γράψω… Είναι τόσα πολλά που τελικά φτάνω στο συμπέρασμα ότι τα λόγια είναι τόσο περιττά και ο πόνος τεράστιος… Δεν θα ξεχάσω ποτέ το χαμόγελό σου και την αγκαλιά σου.. Ησουν, είσαι και θα είσαι για πάντα στην καρδιά μου, αν και έχει γίνει χίλια κομμάτια… Εχεις παρέα την αδερφούλα σου τώρα. Καλό Παράδεισο, ομορφιά μου…».

Πηγή: taxydromos.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr