search-button
cross-out

Ριφιφί στο Ψυχικό: Απολογείται ο 58χρονος – Κατέβαινε στο θησαυροφυλάκιο με πληρεξούσιο

Στις 14.00, το μεσημέρι αναμένεται να απολογηθεί στον 12ο τακτικό ανακριτή ο 58χρονος σύζυγος της αισθητικού Τέτας Καμπουρέλη, που κατηγορείται για την «χρυσή» διάρρηξη τεσσάρων θυρίδων από υποκατάστημα τράπεζας στο Ψυχικό. Τον κατηγορούμενο πρόδωσε το DNA από τον ιδρώτα του που ανιχνεύτηκε στο εσωτερικό μιας θυρίδας. Ο ίδιος μπαινόβγαινε στο θησαυροφυλάκιο με πληρεξούσιο για να επισκεφθεί την θυρίδα που είχε ανοιχτεί στο όνομα του γιού του.
Ριφιφί στο Ψυχικό: Απολογείται ο 58χρονος – Κατέβαινε στο θησαυροφυλάκιο με πληρεξούσιο

Έκανε «μελετημένες» κινήσεις

Τον 59χρονο τον «έκαψαν» δυο από τις επισκέψεις του στις 21 και 22 Οκτωβρίου 2020 και όπως αυτές καταγράφηκαν από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης. Την 21η Οκτωβρίου ο σύζυγος της αισθητικού έφτασε στην Τράπεζα στις 13.37 το μεσημέρι επιβιβαζόμενος σε μια μαύρη μοτοσικλέτα και εισήλθε στο θησαυροφυλάκιο της Τράπεζας στις 13.43 όπου παρέμεινε για εννέα λεπτά.

Σημειώνεται ότι από τη δικογραφία προκύπτει ότι ο κατηγορούμενος είχε επισκεφθεί και άλλες τρεις φορές την Τράπεζα σε προγενέστερο χρόνο ωστόσο το πιστωτικό Ίδρυμα δεν κατάφερε να παραδώσει στους αστυνομικούς υλικό, ισχυριζόμενο ότι δεν κρατά αρχείο πριν τις 5 Οκτωβρίου.

Ο 58χρονος, φέρεται να αποπειράθηκε να παραβιάσει και 5η θυρίδα αλλά δεν πρόλαβε. Η θυρίδα αυτή ανήκε σε γυναίκα η οποία είχε αποβιώσει από το 2018!

Με πλούσιο παρελθόν

Να σημειωθεί ότι στο παρελθόν ο 59χρονος έχει κατηγορηθεί για τα εξής αδικήματα:

-Στις 5 Μαρτίου 1980 είχε συλληφθεί μαζί με τρία ακόμη άτομα για απόπειρα κλοπής κατά συναυτουργία.

-Στις 9 Φεβρουαρίου 1981 για παράβαση του ΚΟΚ.

-Στις 29-6-1999 του είχαν επιβληθεί μετά την απολογία του σε ανακριτή οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισής του στο αστυνομικό τμήμα για τα αδικήματα της “πλαστογραφίας, κλοπών και απάτης κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια”.

-Στις 17 Ιανουαρίου 2006 είχε συλληφθεί για παράβαση του Νόμου περί Παιγνίων.

-Στις 27 Μαϊου 2008 είχε συλληφθεί και πάλι για παράβαση του Νόμου περί Παιγνίων.

-Στις 6 Φεβρουαρίου 2013 συνελήφθη από το ΤΑ Χαλανδρίου καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση 15 μηνών για θέματα εισφορών.

-Στις 7 Απριλίου 2016 είχε υποβληθεί σε βάρος του μήνυση από ιδιώτη για το αδίκημα της απλής σωματικής βλάβης και φθοράς ξένης ιδιοκτησίας.

-Στις 24 Απριλίου 2016 του επιβλήθηκαν μετά την απολογία του στον ανακριτή και πάλι περιοριστικοί όροι εμφάνισης στο ΑΤ και απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα καθώς κατηγορήθηκε για κακουργηματική υπεξαίρεση.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr