search-button
cross-out

Ρόδος – Σάλος από τις καταγγελίες για τον σάτυρο γυναικολόγο: Κατηγορείται για απόπειρα βιασμού ακόμα και εγκύου

Δέκα γυναίκες έχουν καταγγείλει για απόπειρα βιασμού τον γυναικολόγο στην Ρόδο ανάμεσά του και μια γυναίκα που ήταν έγκυος όταν κακοποιήθηκε
Ρόδος – Σάλος από τις καταγγελίες για τον σάτυρο γυναικολόγο: Κατηγορείται για απόπειρα βιασμού ακόμα και εγκύου

Σάλος έχει ξεσπάσει από τη σωρεία καταγγελιών για απόπειρα βιασμού και σεξουαλική παρενόχληση εις βάρος γνωστού γυναικολόγου – μαιευτήρα δημόσιου νοσηλευτικού ιδρύματος της Ρόδου, ο οποίος δεν δίστασε να κακοποιήσει σεξουαλικά ακόμα και έγκυο τεσσάρων μηνών.

Συνολικά δέκα γυναίκες έχουν καταγγείλει την αρρωστημένη δράση του γυναικολόγου, ο οποίος πλέον έρχεται αντιμέτωπος με τα ποινικά αδικήματα του βιασμού, της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας, της εξύβρισης και της κατάχρησης ανικάνου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη.

 
Την εξέταζε ενώ αυνανιζόταν – Η κατάθεση που άνοιξε τα στόματα
Η πρώτη γυναίκα που βρήκε το ψυχικό σθένος να καταγγείλει τον γυναικολόγο ήταν μια 55χρονή γυναίκα μητέρα 4 παιδιών και γιαγιά 2 εγγονιών, η οποία στα μέσα Σεπτεμβρίου υπέβαλε εις βάρος του μήνυση για βιασμό. Η άτυχη γυναίκα καταγγέλλει ότι την 1η Ιουνίου του 2020 επισκέφτηκε το νοσηλευτικό ίδρυμα προκειμένου να προβεί σε γυναικολογική εξέταση.

Επειδή είχε υποβληθεί πριν από 5 χρόνια σε αφαίρεση μήτρας και είχε επισκεφθεί πολλούς ιατρούς γνώριζε πως είναι αυτές οι εξετάσεις αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορούσε να φανταστεί αυτό που θα ακολουθούσε. Όπως υποστηρίζει ο γυναικολόγος στην εξέτασή του δεν χρησιμοποίησε κολπικό υπέρηχο που είναι η συνήθης πρακτική αλλά έγινε με το χέρι.

Η γυναίκα που είχε παραξενευτεί εξαρχής, άρχισε να δυσφορεί όταν ο γυναικολόγος άρχισε να ακουμπά τα δάχτυλα του σε ευαίσθητα σημεία του κόλπου της και να κάνει κινήσεις που παραπέμπουν σε σεξουαλική πράξη. Στην συνέχεια άρχισε ταυτόχρονα να της θωπεύει τους μαστούς, όταν η γυναίκα αντέδρασε και τίναξε τα πόδια της για να φύγει από την καρέκλα.

Αυτό που ακολούθησε ήταν σοκαριστικό. Όπως ισχυρίζεται η 55χρονη, είδε τον γιατρό να έχει ανοιχτό το παντελόνι του έχοντας έξω το γεννητικό του όργανο σε στύση και με το ένα του χέρι να ικανοποιείται σεξουαλικά. Η γυναίκα άρχισε να φωνάζει και κατάφερε να απομακρυνθεί από το γραφείο του σε κατάσταση πανικού. Όπως δήλωσε η ίδια κατήγγειλε τον γιατρό για αποτρέψει να πέσουν θύματά του και άλλες γυναίκες, παρά τους αρχικούς της ενδοιασμούς.

Προσπάθησε να την κακοποιήσει τη μόνη φορά που εξετάστηκε χωρίς τον άντρα της
Η καταγγελία της 55χρονης άνοιξε τα στόματα, αποκαλύπτοντας την δράση του γυναικολόγου, αφού έπειτα από αυτή και άλλες γυναίκες βρήκαν τη δύναμη να προχωρήσουν και αυτές με τη σειρά τους σε καταγγελία εις βάρος του για παλαιότερα περιστατικά. Μια 31χρονη γυναίκα υποστηρίζει στην μήνυσή της ότι ο εν λόγω γιατρός προσπάθησε να την κακοποιήσει την μοναδική φορά που πήγε για εξέταση χωρίς τον άντρα της.

Όπως καταγγέλλει η 31χρονη ενώ τις άλλες φορές οι εξετάσεις κυλούσαν ομαλά, τον Σεπτέμβριο του 2017 που επισκέφτηκε μόνης της το νοσηλευτικό ίδρυμα ο γυναικολόγος χρησιμοποίησε τον κολπικό υπέρηχο και εν συνεχεία τα δάκτυλα του με τρόπο που παραπέμπει σε ερωτική πράξη παρά τη θέλησή της ενώ άγγιξε με αντίστοιχο τρόπο και τους μαστούς της.

Αντίστοιχα περιστατικά καταγγέλλουν συνολικά δέκα γυναίκες αποκαλύπτοντας ότι ο γυναικολόγος είχε τον ίδιο τόπο για να ικανοποιεί τις αρρωστημένες ορέξεις του. Μάλιστα μια από τις καταγγέλλουσες αποκαλύπτει ότι ενώ ο γιατρός προχωρούσε σε αποτρόπαιες πράξεις εις βάρος του αυτός της είπε με ανάρμοστο ύφος “και εσύ και η αδερφή σου κούκλες είστε από κάτω”.

Δεν δίστασε να κακοποιήσει και έγκυο τεσσάρων μηνών – “Όταν σας π@#$%ν από τον κ@#ο μια χαρά χαλαρές είστε και κάθεστε”
Η μαρτυρία όμως που σοκάρει περισσότερο από όλες είναι γυναίκας η οποία όταν κακοποιήθηκε από τον γυναικολόγο ήταν έγκυος τεσσάρων μηνών, ενώ αντιμετώπιζε οικονομικές δυσκολίες καθώς είχε χωρίσει με τον άντρα της με αποτέλεσμα να μην μπορεί να επισκεφτεί άλλον γυναικολόγο και ενώ ήταν εγκυμονούσα.

Η καταγγέλλουσα υποστηρίζει ότι της έκανε κολπικό υπέρηχο όταν ένιωσε ότι πονούσε ενώ ρωτώντας τον γιατί εξετάζεται με αυτό τον τρόπο αυτό της είπε “χαλάρωσε μη σφίγγεσαι και μην φωνάζεις και μας ακούνε απέξω”. Αυτό που θα ακολουθούσε δεν το περίμενε ούτε στον χειρότερό της εφιάλτη.

Η καταγγέλλουσα ισχυρίζεται ότι είπε στον γιατρό ότι πονάει πολύ με τον γυναικολόγο Χωρίς να ντραπεί απευθυνόμενος σε μια έγκυο να λέει στην άτυχη γυναίκα “όταν σας π@#$%ν από τον κ@#ο μια χαρά χαλαρές είστε και κάθεστε”. Μάλιστα συνέχιζε να κάνει περίεργε κινήσεις που παρέπεμπαν σε σεξουαλική πράξη με τον κολπικό υπέρηχο ενώ η γυναίκα αισθάνθηκε με το πόδι της το οποίο ο γιατρός το είχε βάλει ανάμεσα στα δικά του ότι το μόριό του βρισκόταν σε στύση.

Τελειώνοντας την εξέταση με τη γυναίκα να βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, την κάλεσε στο ιατρείο του όπου της ζήτησε τον λόγο γιατί δεν είχε κάνει μια εξέταση για το έμβρυο που έπρεπε να είχε μαζί της. Όταν η γυναίκα του είπε ότι δεν είχε την οικονομική δυνατότητα την ρώτησε γιατί δεν του το είπε τραβώντας την από τα οπίσθια και προσπαθώντας να την φιλήσει. Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η γυναίκα τον έσπρωξε, τον είπε “ανώμαλο” και βρήκε το κουράγιο να φύγει από το ιατρείο του.

Δέκα καταγγελίες εις βάρος του – Ξεκινούν διαδικασίες να απομακρυνθεί από το νοσηλευτικό ίδρυμα
Από τη στιγμή που άνοιξαν τα στόματα για τον σάτυρο γυναικολόγο στην Ρόδο, οι καταγγελίες έχουν πάρει μορφή χιονοστιβάδας σοκάροντας την τοπική κοινωνία και όχι μόνο. Λόγω των καταγγελιών εις βάρος του έχουν ξεκινήσει ήδη οι νόμιμες διαδικασίες για την απομάκρυσή γυναικολόγου από της εργασία του από το νοσοκομείο της Ρόδου σε συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Υγείας και τη 2η ΥΠΕ.

Και οι 10 μηνύτριες κλήθηκαν να καταθέσουν ενώπιον του Πταισματοδίκη την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2020, εις βάρος του γυναικολόγου που κατηγορείται για τα ποινικά αδικήματα του βιασμού, της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας, της κατάχρησης ανικάνου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη και εξύβρισης.

Πηγή: thetoc.gr

Με πληροφορίες από rodiaki.gr και dimokratiki.gr.

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr