search-button
cross-out

Στα χέρια των ανακριτικών αρχών το βίντεο με τον τροχονόμο μετά το τροχαίο με τον Ιάσονα έξω από τη Βουλή

Καταθέτει και ο δεύτερος μάρτυρας, ένας οδηγός ταξί
Στα χέρια των ανακριτικών αρχών το βίντεο με τον τροχονόμο μετά το τροχαίο με τον Ιάσονα έξω από τη Βουλή

Το οπτικοακουστικό υλικό από το τροχαίο δυστύχημα έξω από τη Βουλή που οδήγησε στον εγκεφαλικό θάνατο του 23χρονου Ιάσονα, βρίσκεται στα χέρια του Εισαγγελέα που ερευνά την υπόθεση. Μεταξύ του υλικού βρίσκεται και το βίντεο με τον τροχονόμο να διώχνει αυτόπτη μάρτυρα, έναν διανομέα, ο οποίος εντοπίστηκε και έχει ήδη καταθέσει στις Αρχές.

Σύμφωνα με την κατάθεσή του, ο άτυχος Ιάσονας πέρασε κανονικά με πράσινο φανάρι πριν τη σύγκρουση που του στοίχισε τη ζωή…

Ο Εισαγγελέας θα ερευνήσει και θα αποσαφηνίσει με τη βοήθεια των βίντεο, τις συνθήκες υπό τις οποίες το υπηρεσιακό όχημα της ΕΛ.ΑΣ., αρμόδιο για την ασφάλεια της Ντόρας Μπακογιάννη, συγκρούστηκε με την μηχανή του άτυχου νεαρού.

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Θεόδωρος Χρονόπουλος σχολίασε στον ΑΝΤ1 ότι η αντίδραση του σώματος στο περιστατικό με τον τροχονόμο ήταν άμεση και δεν αποκλείεται να ξεκινήσει ακόμα και σήμερα διοικητική διαδικασία: «Τέτοιου είδους συμπεριφορές πρέπει να είναι μακριά από εμάς. Οι μηχανισμοί υπάρχουν, δεν θέλω να προκαταβάλλω ενέργειες της διοίκησης αλλά το έχουμε δει ότι υπάρχει άμεση αντίδραση από τη μεριά τη δική μας προκειμένου να διορθώνονται τέτοιου είδους περιπτώσεις».

Την ίδια στιγμή, η αστυνομία φαίνεται πως έχει εντοπίσει και δεύτερο μάρτυρα για την υπόθεση, έναν οδηγό ταξί που κινούταν παράλληλα με την μηχανή λίγο πριν την μοιραία σύγκρουση, ο οποίος θα καταθέσει στον Εισαγγελέα.

Πηγή: newsbreak.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr