search-button
cross-out

Στις 18:00 κλείνουν σήμερα τα σούπερ μάρκετ εξαιτίας της κακοκαιρίας

Στις 6 το απόγευμα θα κλείσουν, σήμερα, Δευτέρα, τα σούπερ μάρκετ λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας Μήδεια που σφυροκοπά την Αττική
Στις 18:00 κλείνουν σήμερα τα σούπερ μάρκετ εξαιτίας της κακοκαιρίας

Στις 6 το απόγευμα θα κλείσουν, σήμερα, Δευτέρα, τα σούπερ μάρκετ λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας Μήδεια που σφυροκοπά την Αττική.

Όπως έγραψε στο Twitter ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης η απόφαση ελήφθη προκειμένου να προστατευθούν καταναλωτές και εργαζόμενοι.

“Για να προστατεύσουμε και τους καταναλωτές και τους εργαζομένους στα Super Markets της Αττικής και ώστε να μήν κινδυνεύσουν κατά την επιστροφή στην οικία τους, σήμερα θα κλείσουν στις 18:00 λόγω των εκτάκτων καιρικών συνθηκών”.

Υπενθιμίζεται ότι, έκκληση προς τους πολίτες να αποφεύγουν τις περιττές μετακινήσεις απηύθυνε ο πρωθυπουργός, μετά τη σύσκεψη στην Πολιτική Προστασία για την κακοκαιρία “Μήδεια” που πλήτει ολόκληρη τη χώρα.

Ο πρωθυπουργός τόνισε πως αντιμετωπίζουμε ένα έντονο καιρικό φαινόμενο, το οποίο χαρακτήρισε πρωτόγνωρο, που θα κρατήσει μέχρι αύριο, Τετάρτη, ενώ υπογράμμισε πως χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στις μετακινήσεις και υπομονή από τους πολίτες.

Πηγή: thetoc.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr