search-button
cross-out

Συγκινεί η ανάρτηση ασθενή με κορονοϊό: 12 ημέρες χωρίς την αγκαλιά της οικογένειας… 12 ημέρες στην αγκαλιά γιατρών και νοσηλευτών…

12 ημέρες στην μονάδα covid-19 του Βενιζελείου…
Συγκινεί η ανάρτηση ασθενή με κορονοϊό: 12 ημέρες χωρίς την αγκαλιά της οικογένειας…  12 ημέρες στην αγκαλιά γιατρών και νοσηλευτών…

Τις δύσκολες στιγμές που βίωσε, έχοντας νοσήσει από κορωνοϊό, περιέγραψε ο γνωστός επιχειρηματίας, Γιάννης Αλεξανδράκης, σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ειδικότερα, περιέγραψε τις 12 μέρες που χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο, μακριά από την οικογένεια του, ενώ δε παρέλειψε να ευχαριστήσει το προσωπικό του Βενιζέλειου Νοσοκομείου, για τη καθημερινή μάχη που δίνει απέναντι στον ίο.

Τι αναφέρει στην ανάρτηση του:

«12 ημέρες στην μονάδα covid-19 του Βενιζελείου…

5 ημέρες μάσκα 100αρα plus με παροχή οξυγόνου 15l. …

7 ημέρες χωρίς φαγητό αφού ακόμα και το μάσημα με κουραζε και έριχνε το οξυγόνο…

9 ημέρες ανάγκη για υποστήριξη οξυγόνου…

12 ημέρες χωρίς την αγκαλιά της οικογένειας

12 ημέρες στην αγκαλιά γιατρών και νοσηλευτών…

Όλες τις ημέρες πάρα τις τρομερά δύσκολες καταστάσεις, στο σύνολο τους νοσηλευτές και ιατροί ήταν παρόντες με φοβερό επαγγελματισμό, με ψυχολογική υποστήριξη και θετική ενέργεια!

Όχι μόνο απέναντι σε εμένα αλλά και στους ηλικιωμένους του θαλάμου που σε ορισμένες περιπτώσεις έπρεπε να τους φροντίσουν στο 100% για όλες τους τις καθημερινές ανάγκες.

Νιώθω την ανάγκη να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους νοσηλευτές, σε όλους τους γιατρούς και στο προσωπικό καθαρισμού και απολύμανσης της κλινικής covid του Βενιζελείου για την άψογη αντιμετώπιση καθ’ όλη την διάρκεια του δύσκολου περιστατικού μου.

Σας ευχαριστώ που ήσασταν και είστε εκεί για όλους μας….

Σας ευχαριστώ που με βοηθήσατε να γυρίσω όσο πιο γρήγορα ήταν εφικτό στην οικογένεια μου…

Ο Θεός να έχει πάντα καλά εσάς και τις οικογένειες σας!»

Πηγή: cretapost.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr