search-button
cross-out

Συγκλονίζει η δήλωση γιατρού: «Σώσε με γιατρέ, έχω παιδιά να μεγαλώσω»

«Πολλές διακομιδές, γιατί δε χωρούσαν πουθενά»
Συγκλονίζει η δήλωση γιατρού: «Σώσε με γιατρέ, έχω παιδιά να μεγαλώσω»

Σε υψηλά επίπεδα παραμένει ο αριθμός των διασωληνωμένων και τω νεκρών στη χώρα μας από τον κορονοϊό.

Οι περιγραφές των γιατρών που δίνουν μάχη στα νοσοκομεία συγκλονίζουν.

Συγκλονιστική είναι η εξομολόγηση του Καθηγητή διευθυντή της Τρίτης Παθολογικής κλινικής στο «Ερρίκος Ντυνάν» που δεν αφήνει κανένα ασυγκίνητο. Όπως μετέδωσε η Ράνια Τραγόμαλλου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, τον παρακαλούσαν οι ασθενείς να τους σώσει για να μη μείνουν τα παιδιά τους ορφανά.

«Πολλές διακομιδές, γιατί δε χωρούσαν πουθενά. Πολλοί, σχετικά νέοι, 45-60 ετών. Κάποιοι με μικρά παιδιά: “Σώσε με γιατρέ, έχω παιδιά να μεγαλώσω”. Σπάραζε η καρδιά σου», γράφει ο κ. Δημητρακόπουλος, ο οποίος εργάστηκε εθελοντικά για οκτώ ημέρες στην κλινική Covid-19 του Νοσοκομείου Κατερίνης.

Μικρή μείωση κρουσμάτων την Κυριακή
Την Κυριακή σύμφωνα με τα στοιχεία του ΕΟΔΥ είχαμε  693 κρούσματα. 552 είναι οι συνάνθρωποί μας που είναι διασωληνωμένοι και καταγράφησαν 85 θάνατοι.

Υπενθυμίζεται, ωστόσο, ότι τα Σαββατοκύριακα έχουμε λιγότερα τεστ, οπότε και συνήθως βλέπουμε μια μικρή πτώση στους αριθμούς.

Φωτογραφία αρχείου

Πηγή: news.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr