search-button
cross-out

Συγκλονίζει η ιστορία 23χρονου Κρητικού που ζει νηστικός σε γιαπί

Βαθιά θλίψη προκαλεί η είδηση που αφορά έναν 23χρονο στην Ιεράπετρα ο οποίος ζει κάτω από άθλιες συνθήκες σε μία οικοδομή χωρίς πόρτες και παράθυρα και νηστικός εδώ και μέρες.
Συγκλονίζει η ιστορία 23χρονου Κρητικού που ζει νηστικός σε γιαπί

Την ιστορία φέρνει στο φως της δημοσιότητας ο Σύλλογος εθελοντών αιμοδοτών «π. Φώτιος Διακάκης» και η κοινωνική τους ομάδα «Παλμός Ζωής» οι οποίοι στέκονται κοντά σε ανθρώπους που είναι σε ανάγκη όπως μία γυναίκα που ζούσε μέσα σε άθλιες συνθήκες χωρίς τα βασικά είδη πρώτης ανάγκης και για μήνες χωρίς ρεύμα, για τα δυο παιδιά που πηγαίνουν σε σχολείο χωρίς κολατσιό, καθώς και για 20 περίπου οικογένειες που τα φέρνουν δύσκολα πέρα.

Το νέο περιστατικό αφορά έναν 23χρονο που για κάποιους λόγους ζει μόνος του, μακριά από το οικογενειακό περιβάλλον. Ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Άγγελος Φασουλάκης μίλησε στον Ηχώ 99,8 λέγοντας ότι ο νέος αυτός μένει σε μια οικοδομή χωρίς πόρτες και παράθυρα και σκεπάζεται με δυο κουβέρτες. Έκανε κάποια μεροκάματα στις ελιές όμως εδώ και καιρό είναι χωρίς δουλειά και πολλές φορές δεν έχει ούτε να φάει. Θα γίνει προσπάθεια ώστε να βοηθηθεί για τις άμεσες ανάγκες τους αλλά και για να του εξασφαλιστεί εργασία, ανέφερε.

Πηγή: zarpanews.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr