search-button
cross-out

Συγκλονίζει ο θάνατος του 25χρονου στις Σέρρες- Δεν πίστευε στον κορονοϊό, οι αναρτήσεις Τράγκα και Κασιδιάρη

Συγκλονίζει την τοπική κοινωνία των Σερρών, και όχι μόνο, ο θάνατος του 25χρονου Θοδωρή Παυλίδη, ο οποίος "έφυγε" χτυπημένος από τον κορονοϊό
Συγκλονίζει ο θάνατος του 25χρονου στις Σέρρες- Δεν πίστευε στον κορονοϊό, οι αναρτήσεις Τράγκα και Κασιδιάρη

Συγκλονίζει την τοπική κοινωνία των Σερρών, και όχι μόνο, ο θάνατος του 25χρονου Θοδωρή Παυλίδη, ο οποίος “έφυγε” χτυπημένος από τον κορονοϊό.

Ο 25χρονος νοσηλεύτηκε αρχικά στην αρχή στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στην Θεσσαλονίκη στο Νοσοκομείο Παπανικολάου, όπου διασωληνώθηκε, αλλά δυστυχώς έχασε τη μάχη και κατέληξε, σκορπίζοντας θλίψη στην οικογένειά του και στους φίλους του.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο άτυχος 25χρονος έπασχε από υποκείμενο νόσημα.

Υπενθυμίζεται ότι, την τραγική είδηση του θανάτου, έκανε γνωστή o βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Σερρών, Λευτέρης Αβραμάκης, γράφοντας:

“Γιατί ρε θοδωρή? Γιατί ρε αγόρι μου? Ησουν τόσο νέος και τόσο καλό παιδί!Με έκανες κομμάτια βραδιάτικα! Μακάρι να ήταν πλάκα ,όπως από αυτές που σου άρεσε να κάνεις! Καλό ταξίδι στη γειτονιά των αγγέλων αγόρι μου και να μας φυλάς από εκεί ψηλά, θα σε θυμάμαι πάντα με το χαμόγελο στα χείλη! Ούτε κεράκι μπορούμε να σε ανάψουμε και να σε χαιρετίσουμε ρε φίλε!!Το έχει η μοίρα των θοδωρήδων φαίνεται στο χωριό μας, να φεύγουν νέοι!!”.

Συγκεκριμένα, ο 25χρονος Θοδωρής, στις 3 Ιουνίου 2020 είχε αναρτήσει βίντεο με τίτλο “Γιώργος Τράγκας: τεράστια σκηνοθετημένη απάτη ο κορονοϊός”, ενώ 29 Μαρτίου είχε αναρτήσει επίσης ένα βίντεο του Ηλία Κασιδιάρη με τίτλο “Κασιδιάρης για κορονοϊό: Αποκαλύψεις και αλήθειες που κρύβουν τα ΜΜΕ”, γράφοντας στη λεζάντα “Αξίζει να το ακούσεις”.

ΤΡΑΓΚΑΣ
ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ

Δείτε φωτογραφίες του 25χρονου:

ΘΟΔΩΡΗΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ
ΘΟΔΩΡΗΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ
ΘΟΔΩΡΗΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ
ΘΟΔΩΡΗΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ

Πηγή: thetoc.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr