search-button
cross-out

Θρίλερ με την εξαφάνιση της 22χρονης μητέρας στον Πειραιά – Μάρτυρες υποστηρίζουν ότι την είδαν

Η 22χρονη Γεωργία Κοκκώνη κλείδωσε μέσα στο σπίτι το μωρό της και άφησε τα κλειδιά στην εξώπορτα - Έφυγε χωρίς το κινητό της και είχε μαζί της την ταυτότητά της και ένα βιβλιάριο τραπεζικού λογαριασμού - Την αναζήτησε μάταια ο άνδρας της
Θρίλερ με την εξαφάνιση της 22χρονης μητέρας στον Πειραιά – Μάρτυρες υποστηρίζουν ότι την είδαν

Συνεχίζεται το θρίλερ της εξαφάνισης της νεαρής μητέρας Γεωργίας Κοκκώνη, η οποία εξαφανίστηκε από το σπίτι της στις 12 Νοεμβρίου το απόγευμα, από την περιοχή των Μανιάτικων στον Πειραιά. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους οι Αρχές, η γυναίκα έφυγε από το σπίτι της αφού πρώτα κλείδωσε μέσα στο σπίτι το μωρό της και άφησε τα κλειδιά της στην εξώπορτα.

Λίγη ώρα μετά έφτασε ο άνδρας της ο οποίος την αναζήτησε μάταια. Πριν δηλώσει την εξαφάνισή της στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής έψαξε σε σε σπίτια όπου θα μπορούσε να φιλοξενείται. Ωστόσο, οι προσπάθειες ήταν άκαρπες. Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία φαίνεται πως υπάρχουν κάποιες μαρτυρίες ατόμων που ισχυρίζονται ότι έχουν δει την νεαρή μητέρα μετά και την ενεργοποίηση του Silver Alert, όπου δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία της.
Η γυναίκα έφυγε από το σπίτι της χωρίς να πάρει το κινητό της τηλέφωνο, παρά μόνο την ταυτότητά της και ένα βιβλιάριο τραπεζικού λογαριασμού.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr