search-button
cross-out

Τραγωδία στο Ρέθυμνο: Δραματική έκκληση του πατέρα του 42χρονου για μάρτυρες

Ο Δημήτρης Δίπλας ψάχνει απεγνωσμένα να καταλάβει πώς έγινε το μοιραίο τροχαίο
Τραγωδία στο Ρέθυμνο: Δραματική έκκληση του πατέρα του 42χρονου για μάρτυρες

Δραματική έκκληση σε αυτόπτες μάρτυρες που μπορεί να βοηθήσουν να ξετυλιχτεί το κουβάρι του τροχαίου δυστυχήματος στο Μπαλί του Ρεθύμνου, που κόστισε τη ζωή του 42χρονου Νάθαν και τον σοβαρό τραυματισμό της 32χρονης συντρόφου του, απηύθυνε ο πατέρας του.

Ο γιος του ξεψύχησε αβοήθητος, από τραύματα που θα μπορούσαν να είχαν αντιμετωπιστεί, αν έφτανε εγκαίρως σε νοσοκομείο, ενώ η γυναίκα του επί πέντε ημέρες ψυχορραγούσε δίπλα του. «Όποιος είδε κάτι και μπορεί να μας πει, τον παρακαλούμε να μας πει…», είπε μιλώντας στον Ant1 ο Δημήτρης Δίπλας. Όπως περιγράφει ο πατέρας του θύματος, ο οποίος πήγε στο σημείο του τροχαίου, ο Νάθαν και η Σβέτα, όταν η μηχανή τους εξετράπη της πορείας της – για άγνωστους ακόμη λόγους – έπεσαν μόλις λίγα μέτρα μακριά από το δρόμο. Όμως, η βλάστηση ήταν πυκνή και η περιοχή ακατοίκητη.

«Πήγαμε και είδαμε την μηχανή. Δεν είναι χτυπημένη! Όχι, δεν είναι χτυπημένη από την αριστερή μεριά, για να πούμε ότι κάποιος τον χτύπησε και τον έβγαλε έξω… Τώρα αν κάποιος τον “έκλεισε” χωρίς να τον ακουμπήσει, δεν ξέρουμε. Δεν ξέρουμε τι μπορεί να έγινε», επισημαίνει.

Η 32χρονη γυναίκα παραμένει σε καταστολή στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου Χανίων και δίνει “μάχη” να κρατηθεί στη ζωή. «Η σύζυγός του νοσηλεύεται ακόμη στα Χανιά. Μας είπε ο γιατρός, ότι δεν κέρδισε ακόμη τη ζωή, αλλά το “παλεύει”», δήλωσε ο κ. Δίπλας.

Οι συγγενείς και οι φίλοι του 42χρονου άνδρα είπαν το “τελευταίο αντίο” το μεσημέρι της Τετάρτης, στη γενέτειρα του στον Βόλο.

Πηγή: news.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr