search-button
cross-out

Τροχαίο στη Νάξο: Θετική στον κορονοϊό η 7χρονη που νοσηλεύεται διασωληνωμένη

Διασωληνωμένη στο Νοσοκομείο "Παίδων" Αγλαΐα Κυριακού νοσηλεύται η 7χρονη μετά το σφοδρό τροχαίο δυστύχημα από το οποίο έχασε τη ζωή της η μητέρα της στη Νάξο.
Τροχαίο στη Νάξο: Θετική στον κορονοϊό η 7χρονη που νοσηλεύεται διασωληνωμένη

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες έως τώρα πληροφορίες, στον έλεγχο που της έγινε, σύμφωνα με τα πρωτόκολλα που ισχύουν σε όλα τα νοσοκομεία, η 7χρονη βρέθηκε θετική στον κορονοϊό. Ωστόσο η νοσηλεία της στην ΜΕΘ δεν σχετίζεται με την κλινική εικόνα της εξαιτίας του κορονοϊού, αλλά με τον σοβαρό τραυματισμό της στο τροχαίο.

Στην 7χρονη θα γίνει και δεύτερο τεστ κοροναϊού στο Νοσοκομείο Παίδων.

Νεκρή η μητέρα
Το κορίτσι επέβαινε με την οικογένειά της στο αυτοκίνητο, όταν ο πατέρας της έχασε τον έλεγχο του οχήματος. Κατά τη σφοδρή σύγκρουση του οχήματος σε τοίχο, τη ζωή της έχασε η μητέρα της 7χρονης, ενώ τραυματίστηκαν τα μεγαλύτερα αδέλφια της όπως και ο πατέρας.

Η 7χρονη απεγκλωβίστηκε από άνδρες της πυροσβεστικής (μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας της) από τις λαμαρίνες του οχήματος.

Το κορίτσι μεταφέρθηκε από τη Νάξο στο νοσοκομείο της Αθήνας με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Σοβαρά τραυματισμένη νοσηλεύεται και η δεύτερη κόρη της οικογένειας, ενώ ο γιος, που επίσης επέβαινε στο αυτοκίνητο, είναι καλά στην υγεία του.

Η μεγαλύτερη από τις δύο κόρες, η 15χρονη Loulieta (σ.σ. είναι αθλήτρια βόλεϊ και αγωνίζεται στον ΑΜΣ Φιλωτίου, όπως αναφέρει το naxospress.gr) έχει υποστεί κάταγμα στη λεκάνη και υπεβλήθη σε επέμβαση στο Αττικόν Νοσοκομείο.

Η τραγωδία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής. Η μητέρα που είναι νεκρή βρίσκονταν στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου.

Όπως αναφέρει το naxospress.gr, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο σύζυγος προς το Γλινάδο, όπου διαμένει η οικογένεια, ξέφυγε από την πορεία του λόγω ταχύτητας, πέρασε στην αντίθετη πλευρά του δρόμου, χτύπησε πάνω σε δέντρο και στη συνέχεια εξοστρακίστηκε στην άλλη πλευρά, όπου και σάρωσε τον πέτρινο τοίχο, που βρίσκεται η κεντρική είσοδος της ΕΑΣ Νάξου. Από τη σφορδρότητα του δυστυχήματος υποχώρησε ο τοίχος.

Πηγή: thetoc.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr