search-button
cross-out

Τσιόδρας, Χαρδαλιάς, Τούνη, βιτριόλι, τηλεκπαίδευση : Αυτά αναζήτησαν περισσότερο οι Έλληνες στο Google το 2020

Τσιόδρας, Xαρδαλιάς και Ιωάννα Tούνη: Η "αγία τριάδα" των Ελλήνων στις αναζητήσεις google.
Τσιόδρας, Χαρδαλιάς, Τούνη, βιτριόλι, τηλεκπαίδευση : Αυτά αναζήτησαν περισσότερο οι Έλληνες στο Google το 2020

Η Google δημοσίευσε τη λίστα με αυτά που αναζήτησαν περισσότερο στη Ελλάδα το 2020.

Στα πρόσωπα που αναζήτησαν οι Έλληνες το 2020 την πρώτη θέση καταλαμβάνει ένας επιστήμονας ο λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας, η πιο δημοφιλής προσωπικότητα κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Σωτήρης Τσιόδρας
Ο Σωτήρης Τσιόδρας εμφανίστηκε στην τηλεόραση στην ενημέρωση για τον κορονοίό και με το μειλίχιο ύφος του κέρδισε τον κόσμο. Από την 1η Φεβρουαρίου μέχρι και τις 26 Μαΐου 2020 εκτελούσε καθήκοντα εκπροσώπου του Υπουργείου Υγείας, οπότε και σταμάτησαν οι ενημερώσεις του κοινού, ενώ παραμένει, όπως δήλωσε, επικεφαλής της ομάδας για την αντιμετώπιση της επιδημίας του κορονοϊού στην χώρα.

Νίκος Χαρδαλιάς
Δεύτερος στη λίστα ο Νίκος Χαρδαλιάς που στις 15 Μαρτίου 2020 ορίστηκε υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων. Παίρνει μέρος στην καθημερινή ενημέρωση και ο κόσμος έψαξε όχι μόνο την καριέρα του αλλά και τα γεγονότα της προσωπικής του ζωής όπως και τις αναρτήσεις του στα σόσιαλ μίντια.

Κυρίως ιδιαίτερη δημοφιλία έχει η σχέση με τη γυναίκα του. Η εντυπωσιακή ξανθιά Γιώτα Παναγιωτοπούλου κατάγεται από την Κυπαρισσία της Μεσσηνίας, έχει σπουδάσει στα ΤΕΦΑΑ Αθηνών, όπου και διετέλεσε Πρόεδρος το διάστημα 1997-1998. Έχει κάνει μεταπτυχιακό στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο με τίτλο “Μεγιστοποίηση Αθλητικής Απόδοσης” και ασχολείται ενεργά με τη σωματική υγεία. Μάλιστα διαθέτει τον δικό της υπερσύγχρονο πολυχώρο εκγύμνασης και wellness, στον Βύρωνα.

Υπήρξε πρωταθλήτρια στίβου και καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής, γι’ αυτό διαθέτει καλλίγραμμο και γυμνασμένο σώμα. Παράλληλα ασχολείται με όποιον τρόπο μπορεί με τα κοινά. Υπήρξε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, ενώ πριν από τέσσερα χρόνια ήταν και υποψήφια Σύμβουλος με το συνδυασμό της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ ΒΥΡΩΝΑ του υποψήφιου Δημάρχου Χρήστου Γώγου. Ο έρωτας του Νίκου Χαρδαλιά με την τότε πρωταθλήτρια στίβου και γυμνάστρια ξεκίνησε πολύ καιρό αφότου είχε τελειώσει ο γάμος του με την πρώτη του σύζυγο Αργυρώ Μαστρανδρέου με την οποία είχε αποκτήσει μία κόρη, την Ιωάννα. Μάλιστα η νεαρή δεσποινίδα Χαρδαλιά προσφάτως πέρασε στο Τμήμα Νομικής Θεσσαλονίκης και ο ευτυχής πατέρας δημοσίευσε τον θρίαμβο της κόρης του με μεγάλο καμάρι.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς και η Γιώτα Παναγιωτοπούλου παντρεύτηκαν στις 31 Αυγούστου του 2011 και έναν χρόνο μετά απέκτησαν ένα κοριτσάκι, τη Δήμητρα.

Ντόναλντ Τραμπ
Ο δισεκατομμυριούχος πρόεδρος των ΗΠΑ και τα καμώματά του βρίσκονται στην τρίτη θέση της αναζήτησης κυρίως λόγω της διαχείρησης που έκανε στην κρίση του κορονοϊού με τις παράδοξες δηλώσεις του αλλά και αυτές για νοθεία στις εκλογές των ΗΠΑ. Μόλις πριν λίγες ημέρες είπε “Θα κερδίσουμε αυτές τις εκλογές”, μπροστά σε εκατοντάδες υποστηρικτές που συγκεντρώθηκαν σε εξωτερικούς χώρους στη Βαλντόστα, με ελάχιστους από αυτούς να φορούν μάσκες.

“Θα προσπαθήσουν να μας πείσουν ότι χάσαμε. Δεν χάσαμε” είπε, με το πλήθος να φωνάζει “Σε αγαπάμε” και “Τέσσερα ακόμη χρόνια”. “Αυτές οι εκλογές ήταν νοθευμένες” επανέλαβε ο Τραμπ.

Ο Ρεπουμπλικάνος μεγιστάνας δεν έχει παραδεχτεί την ήττα του από τον Μπάιντεν, αντιθέτως καταγγέλλει επανειλημμένα, χωρίς καμία απόδειξη, εκτεταμένη νοθεία. Δικαστήρια σε όλες τις ΗΠΑ έχουν απορρίψει σωρεία νομικών προσφυγών από την ομάδα δικηγόρων του.

Ιωάννα Τούνη
To κορίτσι του My Style Rocks πέρασε σε μια ξαφνική δημοσιότητα και την τέταρτη θέση αναζήτησης, όταν βρέθηκε εν αγνοία της σε υπόθεση διαρροής γυμνών φωτογραφιών. Η Ιωάννα Τούνη έκανε δημοσίως εξομολόγηση γιαυτές στην οποία έγραφε:

“Είναι πολύ άσχημο που ζούμε σε μια κοινωνία που θέλουν να διασύρουν κάποιον έτσι. Έχω δεχτεί εξευτελιστικά μηνύματα. Πώς γίνεται να στέλνουν τέτοια μηνύματα σε μια κοπέλα; Είναι πολύ εύκολο να βρεθεί κάποιος σε μια τέτοια θέση. Να προσέχετε με ποιους κοιμάστε. Ο κόσμος είναι πολύ κακός. Δεν θέλω να ξανασυζητήσω αυτό το θέμα” κατέληξε, ενώ το μήνυμά της ήταν: “Δεν είστε μόνες. Όποια έχει ζήσει κάτι τέτοιο ας μου στείλει μήνυμα να μιλήσουμε”. “Μην εμπιστεύεστε κανέναν, να είστε πολύ προσεκτικές”, πρόσθεσε.

Αποκάλυψε ακόμη πως το επίμαχο βίντεο τραβήχτηκε πριν τρία χρόνια χωρίς η ίδια να το γνωρίζει, ενώ ανέφερε πως ο άνδρας με τον οποίο απεικονίζεται ήταν ένα άτομο που γνώριζε από τα 18 της χρόνια.

Τζο Μπάιντεν
Ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ εμφανίστηκε ως πρώτος υποψήφιος για να γίνει αντιπρόεδρος του Ομπάμα. Στις 23 Αυγούστου ο Ομπάμα ανακοίνωσε επίσημα την επιλογή του Μπάιντεν ως αντιπροέδρου του Δημοκρατικού Κόμματος και στις 27 Αυγούστου ο Ομπάμα και ο Μπάιντεν εξασφάλισαν το χρίσμα του Δημοκρατικού Κόμματος.

Στις 4 Νοεμβρίου, Ομπάμα-Μπάιντεν νίκησαν τον Τζον Μακέιν και τη Σάρα Παλίν, και ο Μπάιντεν κέρδισε επίσης εύκολα την επανεκλογή του στη Γερουσίας των ΗΠΑ.

Παραιτήθηκε από τη θέση του στη Γερουσία λίγο πριν δώσει όρκο αντιπροέδρου στις 20 Ιανουαρίου 2009.

Τον Νοέμβριο του 2012, ο Ομπάμα και ο Μπάιντεν επανεκλέχθηκαν για δεύτερη θητεία, νικώντας το Ρεπουμπλικανικό δίδυμο των Μιτ Ρόμνεϊ και Πολ Ράιαν. Είναι ο 46ος πρόεδρος των ΗΠΑ

Κατερίνα Σακελλαροπούλου
Η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος της Δημοκρατίας ήταν γνωστή μόνο στους νομικούς κύκλους της χώρας. Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 30 Μαΐου 1956, με καταγωγή, από την πλευρά της μητέρας της, Αλίκης Παρασκευά, από την Σταυρούπολη Ξάνθης. Σπούδασε στη Νομική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, από την οποία έλαβε το πτυχίο της το 1978. Διορίστηκε εισηγητής στο Συμβούλιο της Επικρατείας το 1982.

Το 1988 προήχθη στον βαθμό του Παρέδρου και τοποθετήθηκε στο Γ΄ Τμήμα, όπου χειρίστηκε υποθέσεις με θέματα ιδίως εκπαίδευσης, δημόσιας διοίκησης και τοπικής αυτοδιοίκησης. Το 2000 προήχθη στον βαθμό του Συμβούλου και τοποθετήθηκε στο Ε’ Τμήμα, το οποίο ασχολείται κυρίως με υποθέσεις που αφορούν το δίκαιο του περιβάλλοντος. Στις 23 Οκτωβρίου 2015 προήχθη στον βαθμό του Αντιπροέδρου και τοποθετήθηκε στο Γ’ Τμήμα, ενώ στις 17 Οκτωβρίου 2018 επελέγη Πρόεδρος του Δικαστηρίου, θέση στην οποία παρέμεινε μέχρι στις 11 Φεβρουαρίου 2020.

Έχει συγγράψει σειρά άρθρων και μελετών σχετικών ιδίως με ζητήματα συνταγματικού δικαίου και δικαίου του περιβάλλοντος.

Έχει μία κόρη, τn Νιόβη, και ζει με τον σύντροφό της, Παύλο Κοτσώνη, ο οποίος εισήλθε στο Συμβούλιο της Επικρατείας το 1981, παραιτήθηκε με τον βαθμό του Συμβούλου το 2010 και στη συνέχεια εργάστηκε ως νομικός σύμβουλος σε δικηγορική εταιρεία στις Βρυξέλλες μέχρι τις 15 Ιανουαρίου 2020.Στις 22 Ιανουαρίου 2020 εξελέγη από την Βουλή των Ελλήνων πρώτη γυναίκα Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας με 261 ψήφους επί συνόλου 300. Ορκίστηκε στις 13 Μαρτίου 2020 και ανέλαβε καθήκοντα την επόμενη ημέρα.

Κιμ Γιονγκ Ουν
Ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν και οι φήμες για το θάνατό του τον έφεραν στην πρώτη δεκάδα της αναζήτησης. Πρόσφατα πάλι έκανε μερικές από τις παράδοξες δηλώσεις του και ευχαρίστησε τον στρατό επειδή βοήθησε τη χώρα να ανασυγκροτηθεί μετά τις καταστροφικές καταιγίδες που έπληξαν τη χώρα το καλοκαίρι, ενώ επαίνεσε και τις προσπάθειες που καταβλήθηκαν για να αποφευχθεί κάποια έκρηξη των κρουσμάτων του Covid-19.

Δηλώνοντας “ευγνώμων” επειδή, όπως είπε, κανένας Βορειοκορεάτης δεν προσβλήθηκε από τον νέο κορωνοϊό, υποστήριξε ότι η πανδημία του Covid-19 “δεν θα μπορούσε να αποτραπεί χωρίς τον σοσιαλισμό”. Δήλωσε επίσης βέβαιος ότι η κρίση αυτή θα ξεπεραστεί και “οι λαοί των δύο Κορεών θα ενώσουν ξανά τα χέρια”.

Οδηγός της Κορβέτ
Το θλιβερό δυστύχημα με θύμα τον 25χρονο μοτοσικλετιστή, Νάσο Καρανίκα, στη Γλυφάδα όταν παρασύρθηκε από ένα 40χρονο οδηγό με μια πολυτελή Corvette σόκαρε το κοινό που αναζήτησε λεπτομέρειες του μοιραίου περιστατικού.

Ο 40χρονος οδηγός της Corvette , ο οποίος ασχολείται επαγγελματικά με τις διαδικτυακές εφαρμογές, διασκέδαζε το μοιραίο βράδυ της 19ης Φεβρουαρίου μαζί με την παρέα του σε μπαρ. Οταν πέρασε η ώρα πήρε τη φίλη του, επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητο και βγήκαν στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης για να γυρίσουν στο σπίτι τους στα βόρεια προάστια. Εκεί ανέπτυξε ιλιγγιώδη ταχύτητα και κάποια στιγμή φαίνεται ότι συμπορεύτηκε στον δρόμο με τη μοτοσικλέτα του 25χρονου Νάσου και τη μοτοσικλέτα του φίλου του Νάσου. Οι κάμερες ασφαλείας αποκάλυψαν στις αστυνομικές και δικαστικές Αρχές πώς έγινε το δυστύχημα.

Η άτυχη Ιωάννα και το βιτριόλι
Η υπόθεσή της συγκλόνισε το πανελλήνιο. Η 34χρονη Ιωάννα, πηγαίνοντας στη δουλειά της το πρωί της 20ης Μαΐου, στην Καλλιθέα, δέχτηκε επίθεση από μια γυναίκα που της έριξε βιτριόλι.Συνελήφθη μια 35χρονη γυναίκα για την πράξη είχε βάλει GPS TRACKER στο αυτοκίνητο της Ιωάννας. Όπως ανακάλυψαν οι διωκτικές Αρχές, στο κινητό της είχε εφαρμογή παρακολούθησης δορυφορικού γεωεντοπισμού.

Με αυτήν πιθανότατα παρακολοθούσε τις κινήσεις της άτυχης γυναίκας προκειμένου να ξέρει ανά πάσα στιγμή που βρίσκεται. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο κινητό της 35χρονης βρέθηκε φωτογραφία από την είσοδο της πολυκατοικίας όπου διαμένει η 34χρονη Ιωάννα με ημερομηνία από τον Ιούνιο του 2019.Η 35χρονη δράστις έχει κριθεί προφυλακιστέα και δεν έχει ομολογήσει την πράξη της.

Όλη η λίστα αναζήτησης που κάναμε το 2020
Ταχύτερα Αυξανόμενες Αναζητήσεις

1) eclass

2) Κρούσματα

3) Κορωνοϊός

4) e-me

5) webex

6) 13033

7) Αμερικανικές εκλογές

8) forma.gov.gr

9) Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο

10) Τουρισμός Για Όλους

Διασημότητες

1) Σωτήρης Τσιόδρας

2) Νίκος Χαρδαλιάς

3) Donald Trump

4) Ιωάννα Τούνη

5) Joe Biden

6) Κατερίνα Σακελλαροπούλου

7) Kim Jong-un

8) Κυριάκος Κουκουλομάτης

9) Ιωάννα Παλιοσπύρου

10) Michael Jordan

Εκλιπούσες Διασημότητες

1) Κobe Βryant

2) Κώστας Βουτσάς

3) Diego Maradona

4) Κική Δημουλά

5) Naya Rivera

6) George Floyd

7) Chadwick Boseman

8) Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου

9) Παύλος Φύσσας

10) Γιάννης Πουλόπουλος

Επικαιρότητα

1) Κορωνοϊός

2) Εκλογές ΗΠΑ

3) Αγία Σοφία

4) Έβρος

5) Επίθεση με βιτριόλι

6) Lockdown

7) Δίκη Χρυσής Αυγής

8) Κλειστά σχολεία

9) Έκρηξη σε Λίβανο

10) Προεδρία Κατερίνας Σακελλαροπούλου

Αθλητικά γεγονότα

1) NBA

2) ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός

3) Άρσεναλ – Ολυμπιακός

4) Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ

5) Premier League

6) Roland Garros

7) Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

8) ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός

9) Ολυμπιακός – Γουλβς

10) ΑΕΚ – Ολυμπιακός

Επαναλαμβανόμενα γεγονότα

1) Black Friday

2) 25η Μαρτίου

3) Πάσχα

4) Αγίου Βαλεντίνου

5) Πανελλήνιες

6) Ημέρα του Παιδιού

7) Τσικνοπέμπτη

8) Αγίου Πνεύματος

9) Καθαρά Δευτέρα

10) Οscars

Πού…

1) Πού έγινε σεισμός

2) Πού είναι υποχρεωτική η μάσκα

3) Πού εντοπίζονται σήμερα κρούσματα

4) Πού στέλνω μήνυμα για μετακίνηση

5) Πού παίζονται τα “Παράσιτα”

6) Πού παίζεται το “1917”

7) Πού γυρίστηκε το “Γοργόνες και Μάγκες”

8) Πού είναι η Ριτσώνα

9) Πού έχει φωτιά τώρα

10) Πού είναι το Κρανίδι

Πότε…

1) Πότε ανοίγουν τα σχολεία

2) Πότε ανοίγουν τα μαγαζιά

3) Πότε ανοίγουν τα γυμναστήρια

4) Πότε είναι το Black Friday 2020

5) Πότε ανοίγουν τα δημοτικά

6) Πότε ανοίγουν οι καφετέριες

7) Πότε είναι Καθαρά Δευτέρα

8) Πότε ανοίγει το Τριώδιο

9) Πότε ανοίγουν τα πανεπιστήμια

10) Πότε είναι Τσικνοπέμπτη

Τι είναι…

1) Κραχ

2) Επίταξη

3) Καρά Τεπέ

4) Lockdown

5) Πανδημία

6) Navtex

7) Aπαγόρευση Κυκλοφορίας

8) Επακούμβηση

9) ΚΥΤ

10) Υποκείμενο νόσημα

Τηλεοπτικές Εκπομπές

1) Βig Βrother

2) Άγριες μέλισσες

3) Αγγελική

4) Το καφέ της χαράς

5) Βachelor

6) Έρωτας μετά

7) 8 Λέξεις

8) Μasterchef

9) Κόκκινο ποτάμι

10) O γιατρός

Συνταγές

1) Dalgona Coffee

2) Ψωμί

3) Τσουρέκι

4) Γαριδομακαρονάδα

5) Κρέπες

6) Pancakes

7) Παπουτσάκια

8) Μαγειρίτσα

9) Φανουρόπιτα

10) Λουκουμάδες

Πηγή: thetoc.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

Νικόλαος – Τατιάνα Μπλάτνικ:  Δείτε την τελευταία κοινή τους φωτογραφία πριν τη “βόμβα”  του διαζυγίου τους
Lifestyle news

Νικόλαος – Τατιάνα Μπλάτνικ: Δείτε την τελευταία κοινή τους φωτογραφία πριν τη “βόμβα” του διαζυγίου τους

Στις 20 Απριλίου τιμάται ο Άγιος Γαβριήλ: Ο εξάχρονος μάρτυρας
Ελλάδα

Στις 20 Απριλίου τιμάται ο Άγιος Γαβριήλ: Ο εξάχρονος μάρτυρας

Νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στην Κρήτη: Γονείς κοιμήθηκαν σε εκκλησία μετά από επίθεση του γιου τους
Ελλάδα

Νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στην Κρήτη: Γονείς κοιμήθηκαν σε εκκλησία μετά από επίθεση του γιου τους

Μουσακάς με ζυμαρικά στον φούρνο
Cooking

Μουσακάς με ζυμαρικά στον φούρνο

Αστυνομικός stalker συνελήφθη γιατί παρακολουθούσε την αστυνομικό πρώην σύζυγό του
Ελλάδα

Αστυνομικός stalker συνελήφθη γιατί παρακολουθούσε την αστυνομικό πρώην σύζυγό του

Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του 31χρονου αστυνομικού που σκοτώθηκε στο Πασαλιμάνι-Ένα σας λέω: Το όνομα του ήταν Άγγελος… Το χαμόγελο του, η ψυχή του…
Zina's Blog

Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του 31χρονου αστυνομικού που σκοτώθηκε στο Πασαλιμάνι-Ένα σας λέω: Το όνομα του ήταν Άγγελος… Το χαμόγελο του, η ψυχή του…

Προειδοποίηση γνωστού ερευνητή: «Στο Ελληνικό τόξο θα γίνει ένας πολύ μεγάλος σεισμός. Οι κόκκινες περιοχές»
Ελλάδα

Προειδοποίηση γνωστού ερευνητή: «Στο Ελληνικό τόξο θα γίνει ένας πολύ μεγάλος σεισμός. Οι κόκκινες περιοχές»

Το video που κάνει τον γύρο του διαδίκτυου και φέρνει δάκρυα στα μάτια: Παντρεύτηκε σε νοσοκομείο στη Νέα Υόρκη για να τη δει ο πατέρας της νύφη πριν πεθάνει
Κόσμος

Το video που κάνει τον γύρο του διαδίκτυου και φέρνει δάκρυα στα μάτια: Παντρεύτηκε σε νοσοκομείο στη Νέα Υόρκη για να τη δει ο πατέρας της νύφη πριν πεθάνει

zinapost.gr