search-button
cross-out

Τύρναβος: Επιδειξίας παρενόχλησε 10χρονη σε πάρκο-Aνατριχιάζει η περιγραφή του παιδιού

Το κορίτσι βρισκόταν με φίλες του στο πάρκο όταν ο σάτυρος άρχισε να τους δείχνει προκλητικά τα γεννητικά του όργανα, σύμφωνα με την καταγγελία.
Τύρναβος: Επιδειξίας παρενόχλησε 10χρονη σε πάρκο-Aνατριχιάζει η περιγραφή του παιδιού

Έξαλλος έγινε ο πατέρας ενός 10χρονου κοριτσιού από τον Τύρναβο, όταν η κόρη του τον ενημέρωσε ότι την ώρα που βρισκόταν μαζί με φίλες της σε ένα πάρκο στην περιοχή Αργυροπούλι του Τυρνάβου, ένας άνδρας τους έδειχνε προκλητικά τα γεννητικά του όργανα!

Ο πατέρας ειδοποίησε αμέσως αστυνομικούς του τοπικού τμήματος και, μετά την καταγγελία του, ξεκίνησαν αναζητήσεις βάσει της περιγραφής του σάτυρου
που έδωσε η μικρούλα και μάλιστα με λεπτομέρειες. Έτσι, ενώ το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Κυριακής, εντόπισαν 24 ώρες αργότερα έναν 34χρονο Ρομά και προχώρησαν στην σύλληψή του.

Σύμφωνα με το pronews, ο 34χρονος, που συγκέντρωνε ανακυκλώσιμα υλικά και παλιά σίδερα, αρνήθηκε τις κατηγορίες και ισχυρίστηκε ότι σταμάτησε στο πάρκο για να κάνει την σωματική του ανάγκη, αλλά ξαφνικά τον είδαν τα ανήλικα κορίτσι. Δεν έπεισε, όμως, τους αστυνομικούς οι οποίοι σχημάτισαν σε βάρος του δικογραφία για πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστη πράξη σε βάρος ανηλίκου και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας.

Πηγή: newsbomb.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr