search-button
cross-out

Βαριά τραυματισμένη αστυνομικός της Δίωξης Ναρκωτικών σε τροχαίο κατά τη διάρκεια επιχείρησης

Το περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης - Η οδηγός του αυτοκινήτου που εμβόλισαν τη μηχανή των δύο αστυνομικών συνελήφθη
Βαριά τραυματισμένη αστυνομικός της Δίωξης Ναρκωτικών σε τροχαίο κατά τη διάρκεια επιχείρησης

Ζευγάρι νεαρών αστυφυλάκων της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής που επέβαινε σε μηχανή παρασύρθηκε από αυτοκίνητο, κατά τη διάρκεια επιχείρησης παρακολούθησης στη Βούλα.

Το αποτέλεσμα ήταν οι δύο αστυνομικοί να τραυματιστούν. Η συνοδηγός της μηχανής τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι και νοσηλεύεται στην εντατική του 401 Στρατιωτικού Νοσοκομείου. Ο οδηγός της μηχανής νοσηλεύεται και αυτός στο 401 με ελαφρά τραύματα.

Το συμβάν σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης και συγκεκριμένα τη στιγμή που το ζευγάρι των αστυφυλάκων αναλάμβανε υπηρεσία. Τότε ένα αυτοκίνητο που οδηγούσε μία γυναίκα εμβόλισε τη μηχανή τους. Η γυναίκα συνελήφθη και μιλώντας στους αστυνομικούς είπε ότι δεν κατάλαβε πώς σημειώθηκε το ατύχημα. Οι ακριβείς συνθήκες του συμβάντος διερευνώνται.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr