search-button
cross-out

Χαρδαλιάς «αδειάζει» Κουμουτσάκο: Κάποιοι κάνουν επίδειξη πίστης – Η απάντηση του υπουργού

Ο Νίκος Χαρδαλιάς «άδειασε» τον Γιώργο Κουμουτσάκο για τη θεία κοινωνία και την έλλειψη μέτρων κατά του κορονοϊού με τον Γιώργο Κουμουτσάκο να ζητεί συγγνώμη
Χαρδαλιάς «αδειάζει» Κουμουτσάκο: Κάποιοι κάνουν επίδειξη πίστης – Η απάντηση του υπουργού

Σε «άδειασμα» του Γιώργου Κουμουτσάκου για τη θεία κοινωνία προχώρησε ο Νίκος Χαρδαλιάς κατά την ενημέρωση για τον κορονοϊό στη χώρα μας. Πιο συγκεκριμένα, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, κλήθηκε να σχολιάσει την επιλογή του αναπληρωτή υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιώργου Κουμουτσάκου να λάβει τη θεία κοινωνία χωρίς να τηρήσει τα μέτρα κατά του κορονοϊού.

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου κατά την ενημέρωση για την πορεία του κορονοϊού στη χώρα μας, ο Νίκος Χαρδαλιάς σχολίασε χαρακτηριστικά: «Όλοι χριστιανοί είμαστε, απλά κάποιοι έχουμε επιλέξει να μην κάνουμε επίδειξη της πίστης μας», τόνισε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας χωρίς να αναφέρει το όνομα του Γιώργου Κουμουτσάκου.

Ο κ. Χαρδαλιάς συνέχισε: «Όλα τα μέλη της κυβέρνησης πρέπει να δείχνουν το καλό παράδειγμα». Ο κ. Κουμουτσάκος έλαβε τη θεία κοινωνία χωρίς να τηρήσει τα μέτρα προστασίας κατά του κορονοϊού. Μάλιστα, ο κ. Κουμουτσάκος πήγε στην εκκλησία, λαμβάνοντας τη θεία κοινωνία, ενώ ο καθηγητής Γενετικής, Μανώλης Δερμιτζάκης, ανακοίνωσε ότι η θεία κοινωνία πρέπει να λαμβάνεται με πλαστικό κουταλάκι.

Η συγγνώμη του Γιώργου Κουμουτσάκου για τη θεία κοινωνία

Σχεδόν ταυτόχρονα με την απάντηση του Νίκου Χαρδαλιά, ο Γιώργος Κουμουτσάκος με ανακοίνωσή του, έσπευσε να δηλώσει τη λύπη του για το θέμα που δημιουργήθηκε μετά τη φωτογραφία που τον απεικονίζει να λαμβάνει Θεία Κοινωνία, χωρίς προφυλάξεις.

«Λυπάμαι που μια αυθόρμητη ειλικρινής επιθυμία & ανάγκη την ημέρα των γενεθλίων μου, που δημοσιοποιήθηκε ερήμην μου, δημιούργησε θέμα. Προφανώς δεν ενθαρρύνω οποιονδήποτε σε αυτήν τη στάση. Αντίθετα, προτρέπω όλους να τηρήσουν πλήρως τα κυβερνητικά μέτρα υπέρ της δημόσιας υγείας», έγραψε ο Γιώργος Κουμουτσάκος στο Twitter.

Πηγή: ethnos.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr