search-button
cross-out

Υπόθεση Λιγνάδη: Αναφορά Κούγια κατά της ανακρίτριας για παράβαση καθήκοντος

Για παράβαση καθήκοντος εγκαλεί τη 19η τακτική ανακρίτρια ο Αλέξης Κούγιας, δικηγόρος του Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος, όπως είχε προαναγγείλει κατέθεσε αναφορά σε βάρος της, την οποία καλείται να εξετάσει η αρεοπαγίτης επιθεωρήτρια του Πρωτοδικείου της Αθήνας, Ζαμπέτα Στράτα.
Υπόθεση Λιγνάδη: Αναφορά Κούγια κατά της ανακρίτριας για παράβαση καθήκοντος

Μεταξύ άλλων, επισήμανε ότι η δικαστική λειτουργός χειραγωγεί τους μάρτυρες, ότι δεν εγκρίνει τα αιτήματα της υπεράσπισης καθώς και ότι αποδέχεται τις μαρτυρίες αξιόπιστων ανθρώπων.

Ο κ. Κούγιας επιπλέον τόνισε ότι σκοπεύει να στραφεί και με μήνυση για παράβαση καθήκοντος κατά των εισαγγελέων που ασχολήθηκαν με την υπόθεση και της ανακρίτριας.

«Στόχος είναι η Μενδώνη και το Ελληνικό, δεν είναι ο Λιγνάδης. Τελευταία τον εμφανίζουν να έχει υλικό πορνογραφίες χωρίς να υπάρχει στοιχείο στη δικογραφία. Ήδη έχει καταστραφεί ο άνθρωπος» επισήμανε για μία ακόμα φορά ο κ. Κούγιας σε δηλώσεις του, προσθέτοντας ότι πρόκειται για «μία υπόθεση που θα καταρρεύσει ως χάρτινος πύργος. Η δικογραφία αποτελείται από ασυνείδητους φερόμενους ως θύματα που αποκαλύπτουν δήθεν στην αλήθεια. Αυτοί που καταγγέλλουν το Λιγνάδη έχουν ανεβάσει χυδαίες φωτογραφίες με επιλογές σεξουαλικές που δεν μπορεί κανείς να φανταστεί. Αυτοί κρίθηκαν αξιόπιστοι μάρτυρες από την ανακρίτρια…».

Όσο αφορά τον εντολέα του ανέφερε πως «είναι αθώος άνθρωπος ανεξάρτητα με τις επιλογές του τις σεξουαλικές. Η πράξη που κατηγορείται είναι πολύ σοβαρή. Όμως όταν κατηγορείς κάποιον με αυτό τον τρόπο είναι ποινικό αδίκημα. Και αυτοί άνθρωποι με αδυναμίες είναι και πολλές φορές εξυπηρετούν και σκοπιμότητες πολιτικές και επιχειρηματικές».

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr