Συγκινεί ο Μάρκος Σεφερλής. Αγόρασε το αμάξι για την Άσπα... Τα δάκρυα του ηθοποιού αλλά και της μητέρας της Άσπας (Video)

Συγκινεί ο Μάρκος Σεφερλής. Αγόρασε το αμάξι για την Άσπα... Τα δάκρυα του ηθοποιού αλλά και της μητέρας της Άσπας (Video)

Πριν από ένα μήνα περίπου στις "Αλήθειες με τη Ζήνα" βγήκαν σε ζωντανή σύνδεση η Σπυριδούλα Φατούρου με την κορούλα της  Άσπα την οποία πυροβόλησε πριν από μερικά χρόνια ο ίδιος της ο πατέρας.

Η Άσπα  όλα αυτά τα χρόνια με την στήριξη της μητέρας της δίνει τον δικό της αγώνα για να μπορέσει να σταθεί στα πόδια της και να κερδίσει πίσω την ζωή που θέλησε να της στερήσει ο ίδιος της ο γονιός.

Το νεαρό κορίτσι έχει μεγάλη αδυναμία στον Μάρκο Σεφερλή, ο οποίος εδώ και χρόνια δεν έχει σταματήσει να την βοηθάει και να της συμπαραστέκεται με όποιον τρόπο μπορεί.

Την ημέρα που βγήκαν στην εκπομπή η Άσπα και η μητέρα της αποφάσισαν να του κάνουν μια έκπληξη και να τον ευχαριστήσουν.

Μόνο που ο αγαπημένος ηθοποιός τους επεφύλασσε μια ακόμα μεγαλύτερη και σπουδαία έκπληξη που  κυριολεκτικά δεν άφησε κανέναν ασυγκίνητο.

Ο Μάρκος όταν του ζήτηθηκε από την Ζήνα Κουτσελίνη να προτρέψει τους τηλεθεατές να συνεισφέρουν οικονομικά προκειμένου να αγοραστεί το ειδικό αμάξι  με το οποίο η Άσπα θα μπορεί να μετακινείται για τις φυσιοθεραπείες της  εκείνος αποφάσισε να κάνει κάτι ακόμα καλύτερο.

Ανακοίνωσε στον αέρα της εκπομπής πως σε ένα μήνα από σήμερα,  θα έχει αγοραστεί το αμάξι και τα χρήματα που υπολείπονται για την αγορά του  θα τα διαθέσει ο ίδιος.

 Ο Μάρκος  φυσικά τήρησε την υπόσχεση του, όπως κάνει πάντα και αγόρασε το αμάξι για την Άσπα, η οποία στην πρώτη της βόλτα πήγε στην εκκλησία, το βράδυ του Επιταφίου.

Δείτε τις συγκινητικές στιγμές που εκτυλίχθηκαν σήμερα στην εκπομπή  όταν ο Μάρκος εμφανίστηκε σε ζωντανή σύνδεση από τη Θεσσαλονίκη  αλλά και η Σπυριδούλα με την Άσπα!

Δημοφιλη Αρθρα

Διαβάστε Επίσης

Όλες οι ειδήσεις εδώΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ